Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Servisi Kurulum Sırasında Klimanın Bakır Borusunu Götürmüş

13 Nisan 2023 15:22

2020 yılında Bosch marka 18 BTU klima aldım. Montaj sırasında klimanın kurulacağı yerde sıva altı döşeli boru olduğu için, klimaya ait, 5 metreye kadar verilmek zorunda olunan bakır klima kablosu servis tarafından bana bilgi verilmeden götürülmüş. Yeni taşınacağım evde sıva altı döşeli boru olmadığı için tekrar para vererek bu kabloyu satın almak zorunda kaldım. Müşteri hizmetlerine durumu belirttiğimde yapılacak bir şeyin olmadığını, zamanında bu talebi yapmam gerektiğini, şu an atı alanın Üsküdar'ı geçtiğini, belirttiler. Ben klimanın teknik işlerinden anlamak zorunda değilim. Bu yüzden teknik destek servis çağırıyorum. Teknik servisin bu bilgisizliğimden yararlanarak hakkım olanı boruyu götürmesi ve kurumsal bir firma olan Bosch'un müşteri hizmetlerinin bu durumu çözmek adına hiçbir şey yapmayıp normal karşılaması kabul edilemez. "tam bir Bosch! " imiş! Bosch markası benim için bitmiştir.

13 Nisan 2023 17:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

14 Nisan 2023 14:02

Çözüm adına bir gayret yok. Usulen cevap veriliyor sadece. Teknik servislerine hakim değiller. Kurumsallık sıfır.

Murat sonuçtan çok memnun

Murat
20 Eylül 2025 15:47
"Önce söküm için Karamürsel yetkili servisine sonrada kuruluma gelen Yalova yetkili servisine ilgilerinden, dürüstlüklerinden, samimiyetlerinden ve işçiliklerinden dolayı teşekkür ederim. Umarım Gölcük servisindeki o şahıslar iş ahlakı edinirler."
Aydin sonuçtan memnun

Aydin
13 Mayıs 2025 18:06
"İlginize teşekkür ederim"
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
24 Temmuz 2025 18:49