Tugrul sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Servis Ve Yedek Parça Sorunu

Tugrul
25 Aralık 2024 15:41

Bosch marka hamur yoğurma makinesi 3 yıl olmadan arıza yapınca yetkili Sarıyer servisi gelip evden teslim aldı. 5 gün boyunca beni arayıp bilgilendirmediler. Müşteri temsilcisini arayınca Sarıyer bayi hemen arayıp bilgilendirme zahmetinde bulundu. Tabii bunun üzerine parça istediklerini ve parçanın 27.01.2025 tarihinde kendilerine ulaşacağını söylediler. (Müşteri hizmetlerini arayıp bilgilendirme yapılmadığı şikayetinde bulunduğum için yedek parça teslimatını uzattıklarını da düşünmüyor değilim.) İnsan sormaz mı, 1 ay boyunca nasıl bir teslimat süresi, nasıl yedek parça temini? 1 ayda yedek parça gelecek, muhtemelen 1 hafta da servis sallayacak. Bosch markasını tercih ederken servisin bu kadar yetersiz olacağını bilemedim. Yıllardır Arçelik kullanıcısıydım, yedek parçada asla böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Bosch marka tercih ettiğim için çok pişmanım.

25 Aralık 2024 17:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ertan
27 Haziran 2024 10:54
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
23 Ocak 2024 12:31
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Online Siparişim Geç Ve Yanlış Ürünle Teslim Edildi, Müşteri Hizmeti Yetersiz

Engin
13 Haziran 2025 09:16