Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Serie4 Bulaşık Makinesi Islak Çıkartıyor

10 Ağustos 2023 10:55

Bosch seri 4 bulaşık makinesi alarak hayatımın en büyük pişmanlığımı yaşıyorum bulaşıklar ıslak çıkıyor. Yeni aldığım bulaşık makinesi bütün malzemelerimin üstünde su lekesi bırakıyor makine de ıslak daha yeni aldık. Bütün yöntemleri denedik. Servisi aradık alalı iki hafta olmasına rağmen servis ücreti istiyorlar şaka gibi. Mağdur ediliyoruz. Elle kurulanma yapılacaksa makine neden var. Makine değişimi talep ediyorum

11 Ağustos 2023 22:42

Bosch seri 4 bulaşık makinesi alarak hayatımın en büyük pişmanlığımı yaşıyorum bulaşıklar ıslak çıkıyor. Yeni aldığım bulaşık makinesi bütün malzemelerimin üstünde su lekesi bırakıyor makine de ıslak daha yeni aldık. Bütün yöntemleri denedik. Servisi aradık alalı iki hafta olmasına rağmen servis ücreti istiyorlar şaka gibi. Mağdur ediliyoruz. Elle kurulanma yapılacaksa makine neden var. Buna istinaden servisi aradım tekniker geldi terbiyesiz tavırlarda bulundu. Bulaşıklarım hep lekeli bin pişmanım

profile profile profile
10 Ağustos 2023 13:13 (Şikayetten 2 saat sonra)

12 Ağustos 2023 15:13

Çözemediniz sorunumu çok pişmanım bu markayı tercih ettiğim için

Elif
Elif
Şikayeti Çözüldü

Sonuç alabildiniz mi? Ürün daha dün geldi 1 kez kullandım 5 saatlik programı denedim su içinde. Ve bana normal diyor servis. Belki 10 kişi aynı şekilde video attı kimsenin makinesi böyle çıkarmıyor

Şevval

Tuz ile parlatıcı koydum bidr uygulamasında ekstra kuru seçeneği var onu aktif hale getirdim biraz düzeldi

Merve
14 Ağustos 2023 12:46
Bosch Bulaşık Makinesi Kurutmuyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
14 Şubat 2025 00:35