Bosch Serie 8 Kurutma Makinesi Wi-Fi Bağlanma Ve Kompresör Sesi Sorunu

Bosch Serie 8 Kurutma Makinesi Wi-Fi Bağlanma Ve Kompresör Sesi Sorunu
11 Mart 2024 02:3117.406

18 Kasım 2023 tarihinde Bosch bayisinden WQB245A0TR kodlu Serie 8 Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9 kg satın aldım. Makine, bir aydan fazla bir süre sonra tarafıma teslim edildi. Kullanmaya başladıktan bir süre sonra makinenin Wi-Fi'ye bağlanması sebebiyle Home Connect uygulamasında sorun yaşamaya başladık. Makine, kendi kendine sabaha kadar açılıp kapanıyordu. Bu sorunu farklı yollarla çözmeye çalıştık ancak başarılı olamayınca yetkili servise başvurduk. Servis ile iletişime geçip sorunu anlattığımızda, bizim denediklerimizden farklı bir çözüm önerisi alamadık. Home Connect uygulamasını kullanmak için ekstra ödeme yaptığım halde, Wi-Fi bağlantısını sonlandırarak bu sorunu çözümledim. Daha sonra makineden çalışma esnasında rahatsız edici bir cızırtı sesi gelmeye başladı. Bu yüksek cızırtı sesi bazen ortaya çıktığı için makineyi durdurmak zorunda kaldım. Bu sorun için de yetkili servise başvurdum. Servis geldiğinde cızırtı sesini tespit etti ve cızırtı sesini gösteren videoları servisle paylaştım. Üç ay bile kullanmadığım makinem için servise onarımı kabul etmeyeceğimi, değişim talep ettiğimi ilettim. Servis, 'Cihazda kompresör sesi mevcuttur.' şeklinde rapor vermesine rağmen, merkez tarafından değişim talebim kabul edilmedi ve sesin normal olduğu belirtildi. Ancak makineden gelen bu cızırtı sesi normal değildir. Ayrıca makinenin Wi-Fi bağlantısı da sorunludur. Kullanım süresi üç ay bile dolmadan bu şekilde sorunlar yaşatan makinemin bir an önce yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum.

11 Mart 2024 09:53 (Şikayetten 7 saat sonra)

15 Ağustos 2024 00:14

Merhaba benimde aynı makine bugün kuruldu aynı ses bende de var kurutma yapılırken ara ara duruyor ya sol alttan aynı cızırtıyı bende duyuyorum bir sonuca vardınız mı acaba

Tümünü Gör
Bosch Kurutma Makinesi Normal Bir Sesle Çalışmıyor

Bosch KurutmaMakinesi Normal Bir Sesle Çalışmıyor

Cigdem
Bosch Kurutma Makineden Gelen Ses

Bosch KurutmaMakineden Gelen Ses

İlkay
Bosch WQB245A0TR Kapak Arızası Ve Servis Mağduriyeti!

Bosch WQB245A0TRKapak Arızası Ve Servis Mağduriyeti!

Ertan
Bosch Servis Ürünü Hurdaya Çıkarıyor!

Bosch ServisÜrünü Hurdaya Çıkarıyor!

Cemile
Bosch Kurutma Makinesi Kapağı Sorunu!

Bosch KurutmaMakinesi Kapağı Sorunu!

Kerim
Bosch Seri8 Kurutma Makinesi Sesli Çalışma Ve E90 Hata Kodu