Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi Pişmanlıktır!

18 Aralık 2023 13:10

22.11.2023 tarihinde Bosch marka WQG241A0TR/01 serisi 9 kg çamaşır kurutma makinesi satın aldım ve makinenin 4-5 gün sonra kurulumu yapıldı. Ancak makineyi ilk kullandığımız andan itibaren kompresör kısmından aşırı derecede cızırtı sesi geliyor. Desibeli düşük ve sessiz çalışması için tercih ettiğimiz makinenin sesinden odalarda bile rahatsızlık duyuyoruz. Aynı marka veya farklı markaları kullanan yakınlarımızda kesinlikle böyle bir sorun gözlenmiyor. Buna rağmen Bosch, bu sesin normal olduğunu belirterek müşterilerinin endişelerini yeterince dikkate almadığını gösteriyor. Ürünün arkasında durulmadığını düşünüyorum. Evdeki tüm ürünlerim Bosch marka olmasına karşın, bu kez aldığım üründen dolayı pişmanlık duyuyorum. Bosch çamaşır kurutma makinesi konusunda olumsuz bir deneyim yaşadım ve başkalarının da benzer bir durumla karşılaşmasını istemem.

18 Aralık 2023 13:23 (Şikayetten 12 dakika sonra)

18 Aralık 2023 22:17

Bosch Genel Merkezinden geri dönüş yapıldı ve sesin ısrarla normal olduğu söyleniyor. Ancak Bosch servisinde çalışan farklı farklı kişilere gösterdiğimde makinenin kompresörünün arızalı olduğunu beyan ediyorlar. Ben konuyu Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne taşıyacağım ve kesinlikle bir daha Bosch marka bir ürün almayacağım. Bosch markasından sizlerde uzak durun diğer markalara yönelin yoksa benim gibi rezil olursunuz!

Yorumlar (6)

Aysun

Bayiden alınan 10 günlük bir makine. Bu ses normal değil dedikçe ısrarla normal diyor müşteri hizmetleri ve servis elemanları. Rica ediyorum ürün değişilsin.

Mikail

Merhaba. Bende bu modelden satın aldım ve cızırtı sorunu bende de var. Problemi çözebildiniz mi?

Aysun

Makinem 10 günlük bende felaket derecede o ses var. Ve normal diyor servis elemanları.

Fatih

Merhaba, mevcut sorunla ilgili bir gelişme oldu mu acaba?

Umut

Merhabalar cızırtılı ses sorunu çözüldü mü acaba

Adem

Olumsuz sorun halen devam ediyor. Servisten gelen arkadaşlar makinenin kompresör arızası olduğunu söylemesine rağmen değişim birimi sesin normal olduğunu arıza olmadığını beyan ediyor. Kurutma makinesi almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle Bosch marka almasınlar.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

6. Ayında Bozulan Bosch Kurutma Makinesi

25 Kasım 2023 18:47
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi Kazan Vurma Sesi

Samet