Bosch Satıcı Bayi Ve Müşteri Hizmetleri Sorumsuzluğu

Ömer
20 Temmuz 2024 19:16

12temmuz 2024 tarihinde Sakarya Akyazı Bosch bayisinden Bosch inverter klima aldım. Klimanın elektrik tesisatını döşettim. Evim 3. Katta olduğu için klima montajı için sepetli vinç kiralamam gerektiği bu ücretin alıcıya ait olduğu söylendi. Bunun üzerine 2400 TL tutarında vinç ücretini kendim karşıladım. Montaj yapıldıktan sonra maalesef klima çalışmadı servis yetkilisi klimanın arızalı olduğunu video kaydı ile belirtti. Değişim talebi ilettik. 20temmuz 2024 cumartesi günü servis yetkilisi klimanın geldiğini ve tekrardan vinç kiralamam gerektiğini böylece kurulum yapacağını bana söyledi. Bunun üzerine bozuk klimayı aldığım bayiyi aradım. Bana bu konuda yardımcı olamayacağını ve yetkili satıcı ile iletişim kurmamı gerektiğini söyledi. Başka markalardaki alışverişlerimde hiçbir bayi bu kadar ilgisiz davranmadı. Müşteri hizmetleri talebimi kayıt ettiğini ve dönüş yapılacağını söyledi. Bu sıcak günlerde sorunumun hızlı bir şekilde çözülmesini beklerken ana yetkilinin her şeyi müşteriye bıraktığını anlıyorum. Bosch'tan daha önce ben ve diğer aile yakınlarım birçok ürün aldı. Üründe sıkıntı yoksa Bosch'tan memnun kalırsınız. Eğer problem yaşarsanız yalnız kalacaksınız ve sizden daha fazla para harcamanız beklenecek. Bayi ve müşteri hizmetleri ilgisizliği üst seviyede. Hem bozuk ürün satışı yapılıyor hem de ekstra vinç ücretini karşılamam gerektiği söyleniyor. Hafta içi Tüketici Hakları'na başvuracağım. Arkadaşlar böyle bir durum yaşarsanız kesinlikle hakkınızı yedirmeyin.

22 Temmuz 2024 09:39 (Şikayetten 1 gün sonra)

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
16 Ağustos 2024 21:41

Bosch Klima İadesinde Belge Ve Para İadesi Sorunu: Mağduriyet Yaşıyorum

Figen
25 Eylül 2025 17:02
bosch-klima-iadesinde-belge-ve-para-iadesi-sorunu-magduriyet-yasiyorum-3.pdf
bosch-klima-iadesinde-belge-ve-para-iadesi-sorunu-magduriyet-yasiyorum-2.pdf
bosch-klima-iadesinde-belge-ve-para-iadesi-sorunu-magduriyet-yasiyorum-1.pdf
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriya
20 Ağustos 2024 00:09
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Ferit
22 Ağustos 2025 23:00
Bosch Klima Montajında Hatalı Hizmet Ve İlgisizlik
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Termoteknoloji Bosch Müşteri Hizmetleri Bomboş

Sezgin