Bosch Şarjı Süpürge Unlimited 7 Batarya Süresi

Sema
12 Eylül 2023 17:31

Bosch Şarjı Süpürge Unlimited 7 Batarya Süresi Media Markt'tan satın aldım. Ürünü alırken şarj süresi eko modda 40 dakika denildi, ürün özelliklerinde de o şekilde yazıyor. Şarjını tam doldurduğum halde temizlik esnasında 15-20 dakika arası bir temizlik sonrasında ürünün şarjı bitti. İşimi kolaylaştırsın diye aldığım ürün aksine daha da zorlaştırdı. Şarja taktığımda şarj tamamen bittiği için şarj alma süresi bile çok uzun sürdü, sonrasında şarj almaya başladı. Işıkları yanmaya başladı. Hem verdiğim para hem de kolaylık sağlayacağını düşündüğüm ürün beni çok üzdü. Ürün açıldığı ve kullanıldığı için iade de kabul edilmiyor. Yedek batarya öneriyorlar, dolayısıyla 65 m2 lik evimi tek şarj ile yüzeysel temizlikte bile kullanamayacaksam bu ürünün bana ne gibi bir artısı var? Markaya olan güvenim neticesinde ürünün aparatlarını garanti belgesini açtıktan sonra kutusunu attım. Tek sefer kullandım, bu ürünün iadesi ile ilgili tarafımıza dönüş yapılmasını rica ederim. Marka olarak lütfen ürünün arkasında durunuz ya da ürünü satın alırken üzerinde 40 dakika yazıyor ise 40 dakika kullanabileceğim bataryayı bana marka ulaştırsın aksine Tüketici Mahkemesi'ne şikayette bulunacağım.

13 Eylül 2023 13:45 (Şikayetten 20 saat sonra)

Beyda
Beyda

Bende Bosch inlimited 7marka dikey süpürgeyi kullanıyorum gerçekten çok çabuk bitiyor şarjı evim 1+1olmadısına rağmen gerçekten Tüketici Hakları'na şikayet etmek istiyorum hiç beklediğmiz gibi gelmedi 40DKK yazıyor süpürdüğüm zaman 15 dakikada şarjı bitiyor böyle şey olmaz😡

Nurgül
Nurgül

Merhaba Bosch ultimed 7 model şarjlı dik süpürge aldık ama şarjı doldurduğum halde 10dk bile sürmedi evi süpürdüm şarjı bitti. Neden bole oluyor acaba

Hilal
06 Ocak 2025 19:19