Hanım sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 22:52

Bosch WTH22200TR çamaşır kurutma makinesini 21/12/2023 tarihinde satın aldım. 23/12/2023 tarihinde kurulum yapıldı ve ürün tanıtıldı. 18.000 TL ödeme yaptım ancak performans çok kötü. 14 günlük cayma hakkımı kullanmama izin verilmiyor. Müşteri hizmetleri 'bayiyle görüşün' diyor ve bayi ise 'bizi ilgilendirmez, servis çağırın' diyor. Müşteri memnuniyeti adına hiç olumlu bir çözüm sunulmuyor.

04 Ocak 2024 15:36 (Şikayetten 16 saat sonra)

06 Ocak 2024 10:04

Müşteri hizmetleri beni aradı servis yönlendirmesi yapacaklarını söylediler sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemli diğer müşteri hizmetleri benim memnun olmadığım bu cihazla ilgili yönlendirdiği servis beklenen günde gelmedi defalarca aramama rağmen sonraki gün planlandı böyle bir firmayı lütfen kimse tercih

06 Ocak 2024 17:19

Müşteri hizmetlerine tekrar ulaşmak zorunda kaldım çünkü planlanan 12:14 saatleri arasında servis çalışanları gelmedi kayıt oluşturduklarını söylediler dönüş yapacağız dediler ama dönüş yapılmadı servisi aradığımda Konya yetkili servisi servis yoğunuz dedi yani kısacası Bosch marka almak büyük bir hataymış katiyen tüketiciye yardımcı olmayan bir çözüm üretemeyen bir firma bu firmayı lütfen tercih etmeyin önemli olan bir şeyi satmak değil sattıktan sonra satılan ürünün arkasında durabilmek

Vedat

WTH22200TR bende almayı düşünüyorum sorun nedir makine ile alakalı ne den memnun kalmadınız

Hanım

Kurutma işlemini tam olarak yapamıyor 3 saat çalışmasına rağmen çıkardığımızda çamaşırlar hala nemli ve ekstra havalandırmanız kurutmanız gerekiyor doğru programda kullanmış olmamıza rağmen

Selin sonuçtan memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Garanti Kapsamında Çözülmeyen Arıza