Bosch Mum Serie 2

Burak
31 Ekim 2023 20:07

Merhaba 1114917915 sipariş numaralı Bosch Mum Serie 2 hamur yoğurma makinesi gelmiş olup (ürün hazırlanma aşamasındayken, gelmeden, elime henüz geçmemişken mail atarak yurt dışına çıkacağımı ürünün tüm özellikleri ve aparatlarının incelenerek, kontrol edilerek, kusursuz bir şekilde elime geçmesini rica eden bilgilendirme yaptığım halde) teslim alıp urunu denemeye başladığımda plastik yumuşak telle bağlı olan fişi açıp geri makinenin içine sokmak istediğimde otomatik çekme özelliğinin çalışmadığını fark ettik. Arızalı ürün gönderilmiştir. Bu arada online sitenizden almış olduğum ürünün faturasını da talep etmekte olup en kısa sürede bu mağduriyetimizin giderileceğini düşünüyorum. Acil dönüş bekliyorum.

01 Kasım 2023 13:32 (Şikayetten 17 saat sonra)

Halit sonuçtan hiç memnun değil

Halit
12 Ocak 2024 14:54

Mahmut
31 Mayıs 2023 11:57
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Dilan
08 Aralık 2023 16:13