Bosch Media Markt Yanıltıcı Kampanya Fiyat

Bosch Media Markt Yanıltıcı Kampanya Fiyat
Sami
21 Mart 2024 11:17

16.03.2024 tarihinde Ankara Metromall AVM Media Markt mağazasından 13.499 TL'ye Bosch BSS825FRSH Hızlı Şarjlı Süpürgeyi gördüm. Mağazada büyük bir kampanya tanıtım broşürü bulunmaktaydı. Mağaza çalışanları, ürünün yeni olduğunu, tanıtım için uygun fiyatlandırıldığını ve kampanya sonrasında fiyatının artacağını ifade ettiler. Bunun üzerine, 16.03.2024 tarihinde aynı mağazadan söz konusu süpürgeyi 13.499 TL'ye satın aldım. Ancak 21.03.2024 tarihinde aynı ürünün, daha önce kampanyalı olduğu iddia edilen fiyattan bile düşük, 12.999 TL'ye satıldığını gördüm. Kampanyanın bitiminden sonra ürünün fiyatının artması beklenirken, fiyatın daha da düşmüş olması tüketiciyi yanıltıcı bir durum olarak değerlendiriyorum. Kampanyanın bitiminden sonra fiyatın artacağı beklentisiyle yaptığım alışverişte, aradaki fiyat farkının iadesini talep ediyorum.

21 Mart 2024 11:25 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Söz Verilen Yedek Batarya Teslim Edilmedi, Mağduriyetim Giderilmiyor

13 Eylül 2025 22:21