Bosch Kurutma Makinesi Şu Kabı Arızası

07 Nisan 2023 17:14

Bosch kurutma makinemiz (WTW85420TR/12) 8 (sekiz) ay önce aldığımız ki çamaşır makinem'de Bosch olduğu için karar verdik. Son günlerde şu kabı dolmadan alarm veriyor fakat kutu boş olduğu için tekrar kurutma işlemi devam ediyordu.

Son zamanlarda tamamen işlevi yerine getiremediği için arıza kaydı oluşturduk ve servis gelip cihazı alacaklarını temizlik yapacaklarını ve bedelin 2500 TL olduğunu söyledi. Sekiz (8) aylık makine için benim kullanım hatam olmadığını fakat fiyatın bu olduğunu söyledi.

Yıllardır kullandığım marka ocağım fırınım bile Bosch güvendiğim bir marka diye tercih ettiğim için üzgünüm fakat en kısa zamanda hepsini başka markayla değiştireceğim bu mağduriyetin en kısa sürede giderilmesini bekliyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti ve diğer kurumlara başvuru yapmaktan çekinmeyeceğim kusura bakmayın fakat gereken bu lütfen markanın arkasında durun.

07 Nisan 2023 17:23 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Cem Bey, bu belirtmiş olduğunuz konuda Bosch yetkili servisi yardımcı oldu mu? Sorununuz ne şekilde giderildi?

Cem
Cem

Günaydın sorunu sadece fiyat indirimi ile geçiştirdiler, garanti kapsamında değil ama ücreti olarak giderildi.

Bosch Kurutma Makinesinde Tasarım Hatası Ve Yıllık Ücretli Bakım

Ebru
27 Ocak 16:44
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch'tan Bakım Hatırlatması Yapmadığı İçin İkinci Bakım Kullanılamıyor

Okan