Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Soğutmuyor Gaz Dolumu Yapıyorlar 1gün Sonra Tekrar Aynı

10 Haziran 2024 13:14

Bosch marka klimayı yeni aldım klima soğutmuyordu 1 haftadır servis gelmesi bekledim arıza için, geldiler 1gün kullandım bugün yine soğutmuyor. Servisi arıyorum tekrar, bana gün veremiyor arkadaşlarımız arayacak sizi diyorlar 1 hafta daha bekleyeceğiz herhalde ama 1günde gaz bitmesi normal mi? En son geldiklerinde gaz dolumu yaptılar sıfır ürüne. Şimdi de gaz dolduracaklar büyük ihtimalle. 1kullanmaya gaz biter mi? Yoksa ayıplı ürün mü satıyorsunuz, arkasında durmuyorsunuz? İnsanları mağdur etmeyi bırak Bosch!

11 Haziran 2024 10:55 (Şikayetten 21 saat sonra)

11 Temmuz 2024 12:48

Benim soğutmama problemi devam ediyor, çözüm merkezi cihazı alıp teste sokmak istiyor, bende cihazımın değişmesini talep ediyorum kabul etmiyorlar. Bu test sonucuna göre karar vereceklermiş. Test sonucu beni ilgilendirmez. Cihaz 2aylık yeni cihaz 3gün üst üste kullanamadım. 4kere teknik ekip geldi arızaya yapamadı. Bu ürün ayıplı ürün, sıfır cihazın 4kere arıza yapmasından belli değil mi? Hâlâ mağdur etmeye devam ediyorlar. Garantili ürünü mü sıfır ürün ile değişmesini talep ediyorum. Bu mağduriyet artık son ver.!

Barış
Barış
Şikayeti Çözüldü

Aynı süreci bende yaşıyorum 1 hafta klima çalıştı soğuttu sonra bir uyarı verdi aradım geldiler gaz bastılar kurulumda sorun olmuş dediler bir hafta sonra yine aynı uyarıyı verdi sadece fan üflüyor şimdi bugün yine gelecekler el 0 derece hatası alıyorum klima hiç soğutmuyor resmen pişman oldum

Oguz sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Ayıplı Kusurlu Ürün Olarak Satılan Klima.

Oguz
31 Ağustos 2024 15:33
Bosch Marka Ayıplı Kusurlu Ürün Olarak Satılan Klima.
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
19 Ekim 2023 10:17
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Kurulumunda Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ferhat