Bosch Klima Ön Panel Menteşesi

16 Ağustos 2023 19:23

Bosch klima ön panelini kaldırıp indiren plastik menteşe kırıldı ve parça temin edilemiyor. ( Servis ile görüşmem neticesinde bana söylenen) Klimayı çöpe atamayacağımıza göre çözüm bulmak sanırım sizin göreviniz. 3D yazıcıda gerekirse bastırırsınız ve sisteminizde muhafaza edersiniz metalden üretim yapabilirsiniz veya.

17 Ağustos 2023 10:53 (Şikayetten 15 saat sonra)

17 Ağustos 2023 11:13
Bosch Klima Ön Panel Menteşesi

Bosch pişmanlıktır. 12 TL değerinde plastik bir parça yüzünden klimayı kullanmamayı önerdiler. Parça resmi istedim kendi şartlarımla 3D yazıcıdan yapmaya çalışayım dedim resim atamayız dediler. Kılma eski dökük değil

Ayhan
Ayhan

Üretici 10 yıl yedek parça bulundurmak durumunda eğer klimanın yaşı ondan fazla ise üretici size parça yok diyebilir sadece bilginizin olması açısından yazdım zaten 10 yaş altında ise dediğiniz gibi yedek parça etmek durumundalar

Bosch Kategorileri