Rıza sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Dikey Süpürge İçindekileri Döküyor

Rıza
22 Aralık 2023 16:27

Bosch marka dikey süpürgeyi alalı 4 ay oldu. İlk sorunum, içi dolu olmamasına rağmen toz haznesinin içeriğini dökmesiydi ve teknik servis talebinde bulundum. Servis geldi ve hazneyi değiştirdi, problem 2 haftalığına düzeldi ancak tekrar aynı sorunla karşılaştım. İkinci bir servis talebinde bulundum. Gelen servis çalışanı, hazneyi su ile yıkamamızı önererek, herhangi bir teknik işlem yapmadan geri döndü. Tarafıma teknik servis formu dahil herhangi bir belge verilmedi. Bu teknik servisin açıklamasını mantık çerçevesinde değerlendiremiyorum ve sorunum hâlâ devam etmektedir. 4 ayda iki kez aynı sorunla karşılaştım ve ürünü kullanamıyorum. Şu anda köşede duruyor. Kapak sorununun çözülmesini istedim ve eğer çözüm sağlanmıyorsa, aynı arızadan dolayı üçüncü kaydımı açtırıp ürünü iade etmek istiyorum. Bu durum, böyle bir markaya yakışmayacak bir durum. 6502 sayılı kanunun 11. maddesine istinaden ürününüzün ayıplı mal olma sebebiyle iadesini talep ediyorum. 4 ay içinde iki kez aynı arızadan dolayı kayıtlarım mevcut.

22 Aralık 2023 16:30 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Seda sonuçtan çok memnun

Seda
10 Eylül 2024 13:33
"Merhaba Bosch her zaman kullandığım bir markaydı ilk defa bir üründe sorun yaşadım fakat sorunuma çözüm buldum almam gereken parçayı indirimli olarak temin edeceklerini söylediler buradan çok teşekkür ediyorum şikayet var ekibine ve Bosch genel merkezine iyi günler."

Bosch Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar

Sevide
11 Aralık 2024 11:36
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch 712xxl Dikey Süpürge Kırıntıları Geri Bırakması

Nihan