Aysel sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 14:18

Bosch dikey süpürge aldım, şubat 25'te aldığım ürünüm kullanım aşamasında motor kısmı ile boru arasında oynama başladı. Bu oynama süpürme sırasında zorlama yapmaya başladı Şanlıurfa Bosch yetkili servise götürdüğüm ürünüm servis tarafından bana dönüş su şekilde oldu. "biz bayiye gittik sıfırına baktık aynı bu şekilde oynuyor. Biz buna bir şey yapamayız " denildi Belli ki servis çalışanı daha önce bu ürünü hiç görmemiş ki bayide bakma ihtiyacı duymuş ben bu ürünü alırken böyle değildi. Biraz daha bu şekil kullanıldığında kırılacak buna da kullanıcı hatası denilecek yani iki yıl garantinin hiçbir fonksiyonu yok boşuna garanti yapılmış aynı ürün arkadaşımda gördüm Aldım makine muazzam güzel çekişi kullanışı, herkese tavsiye ettiğim makine çok değil 1 ay sonra çöp olacak. İlgilenirseniz çok sevinirim.

28 Temmuz 2023 14:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Emrah
Emrah

Aynı sorun bende de mevcut anlatılanların aynısı bende serviste yaşadım bütün ek yerlerinde boşluk mevcut hepsi toplanıp sallantısı çoğalıyor kullanımı zorlaşıyor

Geçmiş olsun bizim de aynı sorunumuz vardı ve kırıldı içinden birkaç defa kullanmamıza rağmen götürdük ve 3 bin TL'ye yakın bir masraf olduğunu hiçbir şekilde garantiye girmediğini söylediler müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynı sorunu söylediler kırık falan yapmıyoruz ama motorunda sorun olursa öyle garantiye giriyor dediler ben hiçbir şey anlamadım Bosch dünya markasi diye arkadaşlara tavsiyede bulunuyorduk ama böyle birkaç defa kullanıldığında kırılıyor sa ve bu sorunu sadece biz yaşamıyorsak demek ki Bosch markasında bir sorun var herkes mağdur demek ki ve bu olaya bir çözüm bulmalılar herkes şikayetçi Yazıklar olsun

Burak
Burak

Merhaba. Aynı sıkıntı bende de var. Marka ya da servisten çözüm için bir dönüş oldu mu?

Aysel

Evet aradılar ama o kadar sonrasında video ve foto istediler yolladım kimse umursamadı maalesef

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
10 Haziran 2024 16:10
Bosch Dikey Süpürge Sürekli Bozuluyor
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
26 Eylül 2024 09:50
Bosch Şarjlı Süpürgemin Başlık Problemi Garanti Kapsamına Alınmaması
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 18:16

Bosch Kategorileri