Gülüstan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Derin Dondurucu Buzlanma Sorunu

Gülüstan
12 Ağustos 2024 16:55

Bosch marka derin dondurucumda yaşadığım sürekli buzlanma sorunu nedeniyle tarafınıza başvurma gereği duydum. Cihazda yaşanan bu sorun, dondurucunun normal işleyişini olumsuz etkilemekte ve gıdalarımı muhafaza etmemde ciddi sorunlar yaratmaktadır.

Bu durum üzerine teknik servisiniz ile iletişime geçtim ve yapılan inceleme sonucunda, teknik servis yetkilileriniz bu sorunun normal olmadığını belirterek durumu fotoğraflayıp yetkili firmaya ileteceklerini ifade ettiler. Ancak, daha sonra tarafıma yapılan geri dönüşte, yetkili firmanın mühendislerinin bu durumun normal olduğunu söylediği belirtilmiştir. Teknik servisinizin tespiti ile yetkili firmanın yanıtı arasındaki bu çelişki, sorunun çözümüne yönelik herhangi bir adım atılmaması nedeniyle mağduriyet yaşamama sebep olmuştur.

Bosch gibi saygın bir markadan beklediğim kaliteli hizmet anlayışı doğrultusunda, bu sorunun çözülmesi için daha detaylı bir inceleme yapılmasını ve gerekli onarımların gerçekleştirilmesini talep ediyorum. Mağduriyetimin giderilmesi adına konunun en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istiyorum.

16 Ağustos 2024 18:02

Buzlanma ile ilgili sorumum çözülmedi yardımcı olamıyorlar üstelik buzlanmayı kullanıcı hatası olarak değerlendiriyorlar kesinlikle almamanız gereken bir marka. Yetkili servis ile firma mühendislerinin tutarsızları da cabası statik cihazlarda olabileceğini söylüyorlar bunu cihazı alırken de belirtmeniz gerekiyordu

12 Ağustos 2024 16:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Bosch Derin Dondurucuda Paslanma Ve Yetersiz Garanti Desteği

08 Temmuz 2025 19:15

Zeynep
19 Eylül 2025 09:47
Garanti Kapsamındaki Derin Dondurucuya Fuzuli Ücret Ve İlgisiz Servis
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Rukiye
04 Haziran 2024 06:38