Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Nevin
03 Ekim 2023 01:32

19/08/2023'te GSN36VIFON model 7 çekmeceli dikey derin dondurucu aldım. 20/08/2023'te servis kurulum için geldiğinde ambalajı açtığında ne hikmetse yan tarafındaki çökme çizikleri görmezden gelerek rapor etmedi. Ertesi günü servisi aradığımda 2. kez gelişte 375 TL alacaklarını söylediler. Aldığım mağazaya durumu anlatıp değişim talebinde bulunduğumda mağaza yetkilisinin değişim yapamayacağını söyledi. Bosch markasına güvenim sonsuz olduğundan evimdeki beyaz eşyaların tümü Bosch ürünüdür. Lütfen Bosch firmasının kalitesine güvenerek alışverişimde oluşan mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

03 Ekim 2023 01:55

Üründe teslimatta yan gövdede çökmeler ve de çizikler mevcut. Yetkili firmayı aradığımda dükkana birçok ürün geldiğini herbirini tek tek inceleyemediklerini bana ulaşıncaya kadar 6/7kez el değiştirdiğini, görevlerinin sadece ürünü müşteriye teslim etmek olduğunu bunun içinde değişim talebimi kabul etmediklerini belirtip mağduriyetimin Bosch markası olarak giderilmesini talep ediyorum

03 Ekim 2023 01:47

Sadece fatura ve birkaç fotoğraf eklemek istedim

Ek
03 Ekim 2023 10:18 (Şikayetten 8 saat sonra)

Murat

05 Ağustos 2024 15:09
Tuba sonuçtan çok memnun

Tuba
21 Eylül 2024 20:33
"Teşekkürler sorunum en kısa sürüde çözüme ulaştırıldı"
Bosch Yetkili Sevisi Kurulum İçin Gelmedi Ve Bilgi Vermedi
Bosch Kategorileri