Fatih sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2023 15:22

Kutup Pazarlama aracılığı ile 6 ay önce garantisini uzatarak satın aldığımız Bosch marka davlumbaz aspiratör yağ akıtıyor. Servisi çağırdığımızda motoru pervanesi hep yağ içinde olduğunu gördük. Servisin açıklaması yaptığınız yemekle alakalı cevabı alıyoruz. Herhangi bir çözüm üretmediler. Gelen servis elemanı servis formu doldururken nereye ne gireceğini sürekli sormasından da işe yeni başladığını ve bu konularda tecrübesiz olduğunu anlıyorum. Yağlı yemek pişirmediğimiz gibi ocağı ve dolayısıyla ürünü de çok az kullandık. Bosch'un da kendine yakışmayacak servis anlayışı ile karşılaştığımız bu durumda ürünü iade etmek istiyorum.

13 Mart 2023 15:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Mart 2023 16:28

Bir de üstüne 900₺ para isteyip temizleme talebinde bulundular. Ürünün en üst modelini almışım bir de üstüne ek garanti satın aldım önerilen çözüm bu mu? Bakın samimi söylüyorum bu kullanıcı hatası değil. Kızartma veya yağlı yemek yapmıyoruz. Üründe başka bir kusur var. Yağ sızdırıyor davlumbazınız. Talebim merkez fabrikadan deneyimli bir servis görevlisi göndermeniz.

27 Mart 2023 17:04

Sorunuma çözüm bulunamadı. Merkezden incelenmesi için yeniden servis talep ediyorum. Bir daha Bosch marka ürün kullanmayacağım gibi yaşadığım sıkıntıyı herkese anlatıp kimseye de herhangi bir ürününü önermeyeceğim.

Songül sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Davlumbazda Gürültülü Çalışma Ve İade Talebi

Songül
21 Ocak 16:00
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Davlumbaz Hayal Kırıklığı: Çekim Gücü Yok, Servis İlgisiz

Sibel
06 Ekim 2025 11:48

Satın Alınan Davlumbazın Gürültülü Çıkması Ve Mağaza İle Servisten Farklı Bilgilendirme

Hazal
24 Temmuz 2025 19:13
satin-alinan-davlumbazin-gurultulu-cikmasi-ve-magaza-ile-servisten-farkli-bilgilendirme-5.jpg
satin-alinan-davlumbazin-gurultulu-cikmasi-ve-magaza-ile-servisten-farkli-bilgilendirme-4.jpg
satin-alinan-davlumbazin-gurultulu-cikmasi-ve-magaza-ile-servisten-farkli-bilgilendirme-3.jpg
satin-alinan-davlumbazin-gurultulu-cikmasi-ve-magaza-ile-servisten-farkli-bilgilendirme-1.jpg
Tüm Bosch Davlumbaz Şikayetlerini Gör
Bosch Kategorileri