Rıza sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 22:34

Birkaç ay önce, evdeki diğer dikey ve normal süpürgemiz dahil tüm beyaz eşyalarımız Bosch marka ve memnun olduğumuz için düşünmeden araştırmadan Bosch marka çaycı aldık.
Ama keşke araştırma yapsaymışım. Çay demlemede sıkıntı yok ama temizlenmesi çok zor. Dış yüzeyinden bahsediyorum. Haliyle mutfakta su damlası gelse bile leke oluyor. Ancak onu gidermek ne mümkün.
Eşimin denemediği yöntem ya da kullanmadığı yüzey temizleyici kalmadı. En pahalısından en beğenilene kadar hepsini kullandık. Belki bir çaycı kadar da masraf yaptık desem yeridir. Ama olmuyor gitmiyor. Faturamı ve ürün görsellerini de ekleyerek Bosch tan bu konuda destek talep ediyorum.

15 Eylül 2024 13:36

Bosch Servisinin Kusuru Bize Yüklendi. Bosch çaycı almıştık. Ancak haliyle mutfakta su sıçrıyor ve leke oluşturuyor. Bıraktım yağ lekelerini, su lekeleri dahi türlü ürünler kullanmamıza rağmen çıkmadı. Bizde bunu Bosch a bildirdik. Servisi yönlendirdiler. Ancak servis sanırım bizim aklımıza gelmemiş gibi bulaşık süngerinin sert yüzeyine benzer bir ürün kullanmış olmalı ki lekelerin gitmiş. Ama geriye bize üzerinde ovalama izleri ile beraber ürünü teslim ettiler. Dahası bunun zaten üzerinde var olduğunu iddia ettiler. Yani biz bu ürünü bu haliyle onlara teslim etmişiz. Haliyle Bosch a bildirdik durumu ancak bunun olabileceğini, normal olduğunu ve müşteri kullanım hatası olduğu bildirdiler. Daha üstüne ne diyeceğimi bilemedim. Herkesin aklında bulunsun. Zaten bunu bu şekilde çıkarmak istesem servisi çağırmazdım. Buraya da değerlendirmeniz için fotoğrafları bırakıyorum. Görün ve bir de siz kararınızı verin. Bosch a da teessüflerimi iletirim. Başka da br şey demeyeceğim.

1726396011388.screenshot-20240814-000643-gallery.jpg
09 Temmuz 2024 09:11 (Şikayetten 10 saat sonra)

14 Ağustos 2024 00:07
bosch-caycinin-uzerinde-olusan-leke-sorunu-2.jpg
bosch-caycinin-uzerinde-olusan-leke-sorunu-1.jpg

Evet. Çaycımız servise gitti geldi. Ama durumu bize göre içler acısı. Her yanında çizikler var. Bu lekeleri çıkarmak için sanırım sert yüzeyli temizleyici aparat kullanılmış. Halbuki bu halde teslim etmemiştik. Bu sonucu sert yüzeyli süngerler ile bizde elde ederdik istesek. Servis görevlisi bu şekilde aldık diyor. Ancak Eski fotoğraflarda mevcut ve bu şekilde teslim etmediğimiz ortada. Servis görevlisi geldiğinde onun elinde iken olan fotoğraflar da var. Açıkçası Bu ürünü bu şekilde kullanmak ta istemiyoruz. Bosch müşteri hizmetleri umarım bu duruma makul bir çözüm sunabilir.

Nisan sonuçtan hiç memnun değil

Nisan
09 Ağustos 2024 10:32
Serkan sonuçtan çok memnun

Bosch Çay Makinesi Kulpu Pul Pul Dökülüyor

Serkan
22 Nisan 2024 01:38
"Şikayetimden beri ilginize alakanıza aldığınız aksiyonlara şaşırdım açıkçası. Gerçekten çok iyi bir firmasınız. Bosch’un marka olması tesadüf değil. Yeni ürün geldi kullanıyorum. Teşekkürler"
Umran sonuçtan hiç memnun değil

Umran
11 Şubat 2025 10:58
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
16 Ocak 2024 12:32
"Dilan hanıma göstermiş olduğu inceliğinden dolayı teşekkür ederim"

Gülhan
11 Ağustos 2023 16:43