Havva sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Rize Nalkıran Kardeşler

10 Nisan 2023 14:56

Bosch Rize Nalkıran Kardeşler Fatura adresi Süper Tat Çay gıda tekstil san ltd sti. Den Aldığım Bosch WGA25200TR/01 Marka çamaşır makinesi ilk yıkamadan itibaren kazanın sağa sola çarpmasında dolayı yüksek ses yapmakta. Her yıkamada bu ses biraz daha artmakta 10 günlük makineye iki kez servis geldi. Sonuç yok. Değişim istedik. Kabul etmediler. Götürün kontrol edin dedim kabul etmediler. Videoları gösterdim kısa buldular. Saatlik video istediler. Bekleyin görün dedim, bekleyemeyiz dediler. Satıcıya gittik bizlik bir şey yok dediler. Biz satarız gerisine karışmayız tavrındalar

10 Nisan 2023 15:28 (Şikayetten 32 dakika sonra)

10 Nisan 2023 16:02

Bosch geri dönüş yaptı. Bizi uykudan uyandıracak kadar İki kat üsteki komşunun dahi duyduğu sesin (Davul sesi) normal olduğunu söyledi. Ve bu ses her yıkamada daha yüksek desibele çıkıyor. Ürünü değişmemek için Firma, Yetkili servis ve Satıcı el ele vermiş. Bende hakkımı Kanuni yollarla çözerim.

Mutlu
Mutlu

Merhabalar sorunu çözdüler mi?

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
02 Aralık 2025 14:00
bosch-serie-4-camasir-makinesi-leke-cikarma-sorunu-ve-cozum-talepleri-2.jpg
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Fabrika Hatası Olan Yeni Bosch Çamaşır Makinesinde 9 Bin TL Tamir Ücreti İtirazı

Oğuzhan
14 Mart 19:36