Bosch Çamaşır Makinesi Kazan Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

05 Aralık 2024 10:41

Bosch markasına güvendiğim için gittim çamaşır makinesi aldım ama kazan sıktırma esnasında tak tak vuruyor. Servis çağırdım bu şekil kullanacaksınız kazan dengeyi sağlayamadığı için çarpıyor dedi. Ben bu şekil kullanamam o kadar para veriyoruz. Olacak şey mi bu. Üretim hatası varsa piyasadan kaldırın müşterilerinizi neden mağdur ediyorsunuz. Makinemin değişimini talep ediyorum.

05 Aralık 2024 10:55 (Şikayetten 14 dakika sonra)

19 Aralık 2024 12:28

Şikayetim ile ilgili çok geç dönüş yapılıyor sundukları çözümler saçma. Servis ilk geldiğinde sorun yok böyle kullanacaksınız diyor,20 gün sonra 2. Geldiğinde kazan değişimi olması gerek deniliyor. Ben 3 aylık makinenin neden kazan değişimini kabul edeyim akıl karı değil. Makinenin içindeki çamaşır doluluğu sizi ilgilendirmez ben her zaman aynı kiloda çamaşır atacağım diye bir şey yok. O ses sizin sattığınız makinenin sorunlu olmasından kaynaklı. 10 yıl Arçelik kullandım hiçbir sorun yaşamamıştım. Bosch a güvendik aldık bu kadar pişman olacağımı düşünmemiştim. Makine değişimi istiyorum. Biraz markanızın Bosch kimliğinizin arkasında durun ve süreci uzatmayıp makinenin değişimini yapın lütfen.

07 Şubat 2025 12:14

Yenisi ile değişim oldu ama yeni gelen makine daha kötü çıktı öyle bir takırdama yapıyor ki deprem oluyor sanıyoruz video ekte yer almaktadır. Bosch marka güvenimizi kırma artık lütfen.

Hayırlı akşamlar. Aynı sıkıntı bizim makinede da var.. Ne çözüm ürettiler

Songul sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Bosch Çamaşır Makinesi Bozuk Çıktı

Songul