Bosch Çamaşır Makinesi Bozuk

Bosch Çamaşır Makinesi Bozuk
Hakan
24 Kasım 2023 20:39

Bosch dan 3 lü set aldık diğerlerinden de çok memnun değiliz ama çamaşır makinesini daha 2 aydır kullanmamıza rağmen sürekli sorun yaşadık. Ve bu makinelerin hepsi sıfır yeni olmasına rağmen. 10 gün önce tamamen bozuldu servis geldi değişmesi gerektiğini söyledi müşteri hizmetleriyle görüşüp kayıt bıraktılar. Sonrasında değişim için 1 hafta sonra değişim mesajı geldi. Bugün 10. Gün dolduğu için müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda stokta olmadığını o yüzden daha depo çıkışının dahi yapılmadığını ve bir 10 gün kadar daha sürebileceğini söyledi. Ben aciliyet durumumu ısrarla belirttiğim halde bir şey yapamayacaklarını mesajı beklemem gerektiğini söylediler sorun yaşamayalım diye Bosch aldık ama bin pişman olduk şu anda da mağduriyet yaşıyoruz.

25 Kasım 2023 13:38 (Şikayetten 16 saat sonra)

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
23 Ağustos 2024 18:32

Samet
04 Kasım 2023 20:27
Feyyaz sonuçtan memnun değil

Feyyaz
10 Ekim 2024 16:03
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2025 23:10
Bosch Çamaşır Makinesi: Hayal Kırıklığı Ve Çözüm Arayışı