Gencer sonuçtan çok memnun

Bosch Çamaşır Makinesi Boya Kabarması Ve Paslanma
08 Haziran 2024 10:35
Gencer'in Teşekkür Mesajı
“İlginize teşekkür ederim”

Daha 3 yıl önce aldığım Bosch çamaşır makinesinin deterjan koyma çekmecesi altında paslanma ve kabarmalar oluştu. Bunun bir kalite sorunu olduğunu düşünüyorum ve firma tarafından giderilmesini talep ediyorum. Aynı alanda 20 yıl içinde bu eskittiğim 3. Bosch çamaşır makinesi ve evimdeki tüm beyaz eşyalar Bosch markadır, ama ilk defa bu şekilde bir sorunla karşılaşıyorum. Markaya bugüne kadar hep güvendim.

08 Haziran 2024 13:24 (Şikayetten 2 saat sonra)

14 Haziran 2024 16:24

Hemen aradılar ve çok ilgili davrandılar, teşekkür ederim her zaman güvendiğim ve tercih ettiğim markanın beni üzmemesi çok önemliydi

14 Haziran 2024 16:25

İlginize teşekkür ederim

Fırat
05 Şubat 2024 17:30
Köksal sonuçtan çok memnun

Köksal
06 Haziran 2024 13:49
"Bosch genel müdürlükte sorun ile ilgilenen ve sonuçlanıncaya kadar ilgilenen bayan personele ve ilgili servis elemanlarına teşekkür ederiz"
Kara sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Paslanma Sorunu Üzdü

Bosch Çamaşır Makinesi Deterjan Haznesinde Beklenmedik Sorun
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
16 Şubat 2024 19:49
"Bugün itibariyle Bosch yetkili servisi tarafından paslanan kısım ve deterjan haznesi ücretsiz olarak değiştirildi ayrıca Bosch müşteri hizmetlerine de buradan teşekkür ediyorum anında dönüş yaptılar ve çok ilgilendiler"
Bosch Çamaşır Makinesinde Paslanma Sıkıntısı
Bosch Kategorileri