Fırat sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2023 23:01
Fırat'ın Teşekkür Mesajı
“Genel müdürlükten arayıp sorunumun çözümünü sağlayan hanımefendiye teşekkür ediyorum”

Bosch kurutma makinem daha 1 yıl olmamasına rağmen E90 hatası vermeye başladı. Ben de Bosch servisi aradım ve servis bana görevlileri gönderdi. Servis çalışanı gelip cihazın başlama tuşuna basınca cihaz çalıştı ve sorun göremediği için 375 TL para ödedim servis ayrıldı. Hiçbir şey yapmadan. Şimdi cihazım yine ara sıra aynı hatayı veriyor (WTW85420TR/12), servisi aradım bana diyor ki T**** isimli hanım servis gelir cihaz çalışıyorsa 375 TL ödersiniz gider. Diyorum ki bu sorun ara sıra oluyor (son 1 haftada 4 kere yaşadım) video kaydı alayım sorun olduğuna dair yani görevli geldiğinde eğer çalışırsa boşa para ödemeyeyim, yok diyor kurallar bu şekildeymiş. Tüm elektronik eşyalarım Bosch marka ancak bilseydim servis konusunda bu kadar sorun çıkartacaklar uzak dururdum. Benden sizlere söylemesi.

25 Ekim 2023 11:16 (Şikayetten 12 saat sonra)

25 Ekim 2023 14:40

Benimle genel müdürlük tarafından bağlantıya geçildi, yarın cihazım Bosch tarafından alınarak kontrolleri sağlanacak. İlgi için teşekkürler

30 Ekim 2023 12:28

Bilal
Bilal
Benzer Şikayeti Var

Maalesef Bosch böyleymiş bizde aynı durumdan muzdaripiz sorun çözmeye çalışmıyorlar şirket politikaları böyleymiş

Oğuzhan
26 Mart 2024 14:41

Perihan
23 Kasım 2023 11:29
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
11 Ocak 2025 17:38