Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Soğutmuyor Servis İlgilenmiyor

28 Ağustos 2023 18:56

Serie 4 üstten donduruculu buzdolabı 186 X 70 cm beyaz kdn55nwf1n marka buzdolabı soğutmuyor Söke servis gelmiyor randevular sürekli erteleniyor. Yiyecekler sebzeler bozuluyor işi gücü bıraktık servis gelmesini bekliyoruz servis saati geçti mi başka güne erteleniyor. Böyle eziyet görmedim. Yakışmadı Bosch markasına.

28 Ağustos 2023 19:32 (Şikayetten 35 dakika sonra)

07 Eylül 2023 19:20

Bir hafta sonra ölçüm yapıldı hala ölçüm sonucunu bekliyoruz ne arayan var ne soran var üç kez aradım yetkili kişi dönecek diyorlar bu kadar da sorumsuzluk olmaz

07 Eylül 2023 19:21

Bosch aldığıma alacağıma pişman oldum Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim sonunda

Yorumlar (6)

Benzer Şikayeti Var

Servis bu böyle dedi gitti.

O nasıl bir şey

Dolap düzeldi mi

Evet termostata izalasyon yaptılar 2 ay uğraştıktan sonra

Benzer Şikayeti Var

Aynı dolaptan bizde aldık soğutma biraz zayıf colder ayarını en sola getirip öyle kullanın muhtemelen düzelir bu dolap eski dolap lar gibi soğutmuyor o da bir gerçek.

Nurettin

Maksimum da kullanıyorum soğutmuyor bence sizde hakinizi arayın

Bosch Buzdolabında Tekrarlayan Donma Sorunu

Özge