Pelin
07 Haziran 2024 16:53

Bosch marka serie 4 üstten donduruculu buzdolabı 186 X 70 cm ınox paint kdn55n1f0n model cihazım var. Buzdolabı kapak yönünü değiştirmek için servis talebi oluşturdum. 06.06.2024 tarihinde gelen servis elemanı önce kapak değişimi için ek parça gerektiğini söyleyerek, parça siparişi vermek istedi. Ardından tekrar bakıp, "bu modellerde kapı yönü değişmiyor, yapamayız." diyerek ayrıldı.

Tekrar Bosch müşteri hizmetlerine talep oluşturdum. Genel müdürlükten aranarak, "bu modelde kapı yönü değişmiyor, üzgünüz." yanıtını aldım. 2021 yılında aldığım, son modellerden biri olan Bosch ürününde, bu devirde nasıl böyle bir uygulama olabilir?

Taşındığım evde kapının yönü uymuyor, komple buzdolabını mı değiştirmek zorunda kalıyoruz? Ürünü satan bayi ve satıcıyı 3 yıl sonra şikayet mi edeceğiz? Bu ürünü kesinlikle tavsiye edemiyorum, bir de "keşke o zaman yön konusunda sorsaydınız" yanıtını aldım. Ürün kullanıcı dostu değil! Bosch teknolojisi buna bir çözüm bulamıyor, şaka gibi. Bundan sonra ürünlerini tercih etmem.

07 Haziran 2024 18:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Bosch Buzdolabı Kurulumu Ve Servis Hizmeti

Fatma
01 Eylül 2023 20:22
Bosch Buzdolabı Kurulumu Ve Servis Hizmeti

Sinem
15 Ağustos 2024 16:43
Ela sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 15:52
Sait sonucu yetersiz buldu

Sait
24 Temmuz 2024 21:33
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
20 Aralık 2024 21:19