Can sonuçtan çok memnun

Bosch Buzdolabı Alarm Veriyor, Mağduruz!

06 Nisan 2024 10:38
Can'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Yaklaşık iki ay önce Bosch marka bir buzdolabı satın aldık, kgp86aıcon modeli. Buzdolabının dondurucu kısmı dört saatte bir alarm vermekte. Servis ekipleri bizi iki haftadır oyalıyor. Bir gün önce arayarak parçanın geldiğini bildirdiler. Servisin geleceği söylendi. Ancak ertesi gün parçanın akşam üzeri geleceği ve pazartesi günü servisin gelebileceği belirtildi.

Gece boyunca çalan alarm sesinden dolayı uyuyamıyoruz ve durumdan gerçekten usandık. Bu, kabul edilemez bir müşteri hizmeti anlayışıdır. Harcadığımız paraya rağmen buzdolabını kullanamamaktan dolayı çok pişmanız. Bosch servisine olan memnuniyetsizliğimizi dile getirmek istiyoruz.

06 Nisan 2024 14:30 (Şikayetten 3 saat sonra)

Can
Can
08 Nisan 2024 22:17

Teşekkürler

Melisa
Melisa

Merhaba, geçmiş olsun. Aynı sorun bizde de var. Nasıl çözdünüz?

Kursat

Merhaba, sorununuz nasıl çözüldü. Aynı arıza 3-4 gündür bizde de başladı. Servis geliyor bir sorun yok deyip 700 TL alıp gidiyor. Tekrar alarm verdiğinde bir 700 TL daha talep ediliyor. Çözümü paylaşırsanız memnun oluruz.

Kursat

2. Servis geldiğinde dolabı bir üst modeli ile değiştirdiler. Ama değişim 1 ay sürdü. 1 ay dolapsız kaldık

Sinem
Sinem
Şikayeti Çözüldü

Siz nasıl çözdünüz aynı sorun bizde de var

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Buzdolabı İlk Günden Beri Soğutmuyor, Çözüm Sağlanmadı

Filiz
20 Ekim 2025 13:40
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2025 20:29

Bosch Kategorileri