Bosch Buzdolabı 7 Yılda Çöp Oldu!

09 Şubat 2024 22:32

2016 yılında satın aldığım KGn56VL30N/03 kodlu NoFrost buzdolabım bir anda soğutmamaya ve alarm vermeye başladı. Yetkili servisi çağırdım; gaz kaçağı ve boruların alüminyum olduğunu ve bu sebeple tamirinin mümkün olmadığını, kullanıcı hatası olmadığını belirterek yeni bir cihaz almam gerektiğini söylediler. 7 yıl sonra cihazım kullanılamaz hale geldi! Bosch markasından memnun kalmadım.

10 Şubat 2024 15:37 (Şikayetten 17 saat sonra)

01 Mart 2024 09:37

Sevgili Bosch geri dönüş sağladınız ücretli değişimi uygun gördünüz fakat buzdolabı üretim kaynaklı bir hataydı neyse buzdolabının ücretini ödedim ve 14 iş günü oldu hala dolap yok ortada bana ücreti iade eder misiniz? İstemiyorum dolabınızı benim evimde 20 gündür buzdolabı yok saçmalık rezillik

İsmail
26 Ağustos 2023 23:33
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan

06 Temmuz 2023 16:24
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
24 Mayıs 2024 15:32
"Sorunum Bosch markasına yakışır şekilde çözüldüğü için özellikle çağrı merkezi yetkilisi Özlem Hanım'a çok çok teşekkür ederim"
Bosch Kategorileri