Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 14:42

2016 yılında satın almış olduğum Bosch marka KDN56VW25N/05 kodlu buzdolabım, bir anda durduk yere soğutmamaya ve alarm vermeye başladı. Yetkili servisi çağırdığımda, gövde içinde gaz kaçağı olduğunu ve tamirinin yapılamayacağını söylediler. Sorunun bizden kaynaklanmadığını; normalde 10 yıl sonra olması gereken arızanın bizde 7 yıl sonra meydana geldiğini belirttiler ve buzdolabının tamirinin yapılamayacağını ifade ettiler. Bosch markasına ve kalitesine güvenerek yüksek ücretler ödeyerek aldığım buzdolabım kullanılamaz hale geldi. Bosch Servis ve Müşteri Hizmetleri ile yaptığım görüşmede, cihazın yapısal bir sorunu olduğunu kabul ediyorlar fakat ücretsiz değişim yapmıyorlar. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini ve ücretsiz cihaz değişiminin yapılmasını talep ediyorum. Saygılarımla.

12 Ocak 2024 15:29 (Şikayetten 47 dakika sonra)

14 Ocak 2024 16:11

Müşteri hizmetlerinden aradılar maalesef ki ücretsiz değişim yapılamıyormuş ücretli değişim olabilirmiş Bosch kalitesine güvenerek aldığım ürünü kullanamıyorum

Haşim
Haşim

Bosch markası kalitesine güvenerek aldığım buzdolabım yaklaşık 6 yıl kullandıktan sonra ilk günkü görünümü ile ancak gaz kaçağı sorunu ve servisin tamir edilemez görüşü sonucunda çöp oldu. Bir buzdolabının gaz kaçağının tamir edilemez oluşunu ve bu sorun nedeniyle yüksek ücretler ile yeni bir buzdolabı alınmasını anlamakta zorluk çekiyorum. Bu şekilde Bosch un kalitesini de görmüş oldum. Bu buzdolabı benim ilk ve son Bosch ürünüm oldu.

İsmail
26 Ağustos 2023 23:33

Bosch Buzdolabı 7 Yılda Çöp Oldu!

Serap
09 Şubat 2024 22:32