Cevahir sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 20:22

Yeni aldığım Bosch marka bulaşık makinesinin kurulumu için gelen yetkili servis elemanları, " kurulum kuralı gereği set üstü ocak altına kurulum yapmayız, ateş akar, iade edin. İsterseniz" deyip, kurulumu yapmadılar. 2 gündür makine ambalajıyla ortada duruyor. Doğalgaz borusu, set üstü ocak risk oluştururmuş. Bosch'un kurulum politikasını protesto ediyorum. Makine kurulumu için mutfak mı yaptırayım, taşınalım mı,?

profile profile
11 Ekim 2024 09:27 (Şikayetten 13 saat sonra)

11 Ekim 2024 09:41

Genel müdürlükten arandım. Makinenin kurulamayacağını ve makinenin iade edilip farklı markanın tercih edilmesi daha uygun olacağı söylendi. Böyle bir saçmalıkla ilk defa karşılaşıyorum. Bir marka nasıl olur da kendisini tercih edenlere bizi değil başka markaları tercih edin der. Kurucusunun ünlü sözüne aykırı hareket etmek firma prosedürü olmuş. Yazık!

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Kurulum Hüsranı

Özgür
15 Şubat 2024 19:25
Tankut sonuçtan hiç memnun değil

Tankut
11 Nisan 2025 15:43

Bosch Satarken Uyarmıyor Ama Kurulum Da Yapmıyor

Sabriye
21 Mayıs 2024 12:28

Vedat
16 Nisan 2024 19:49
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Kurulumu Ve Garanti Sürecinde Yaşanan Sorun

Bünyamin