Yeşim
14 Nisan 2023 10:56

Bulaşık makinesi Power 55 aldığımızdan bu yana ortalama 5 ya da 6 kez iyi yıkamadığını, tüm ürünlerimizin yüzüne bakılmaz halde olduğunu belirtip makinenin 1. gelmişte rayları kapalı delikli takacağız deyip 2. gelmişte tuz lambası bozuk değişti. Suyun çok kireçli olduğundan daha sonra arıtıcı taktırdık. Bu sefer arıtıcı olduğundan bu arada garantisi zaten bitti. Tabak, bardak değiştireceğime keşke makineyi atsaymışım. Şimdi yine serviste çok güvenerek aldığımız markayı bir daha adını bile anmayacağım.

14 Nisan 2023 15:39

Bize dönüş yapıldı arıtıcı takılmadan önceki yıkama ile şimdi arasında zaten fark yok hep kötü. Genel müdürlük bize ücret ödersek servis bakımı sağlayacak teknik anlamda. Arıtıcı önerisinde bulunan yetkili servis makineyi tekrar şebekeye bağlamamı söyledi. Garantisi bitmeden yapılacak olan belliyken ben bir şey diyemiyorum artık

14 Nisan 2023 14:05 (Şikayetten 3 saat sonra)

Bosch Kategorileri