Bosch Bcs711xxl Unlimited Dikey Şarjlı Süpürge Şikayeti

Bosch Bcs711xxl Unlimited Dikey Şarjlı Süpürge Şikayeti
Açelya
29 Temmuz 2023 15:55

Bosch bcs711xxl unlimited dikey şarjlı süpürgeyi 15 Temmuz'da Yalova Çınarcık bayisinden aldık. Ürünün kutusu farklı içeriği farklı çıktı. İçinden 2 parçası eksik 1 parça fazla çıktı. Bu durumdan dolayı ürünün değiştirilmesi açılmamış yeni kutu istediğimizi söylediğimizde bizi mağdur etmeyeceklerini haftaya yeni ürün getireceklerini söylediler. 1 hafta sonra görüştüğümüzde ürünü tedarik edemediklerini bir sonraki haftaya geleceklerini söylediler. 2hafta sonra görüştüğümüzde ürün hala yok. Bizi 2 haftadır oyaladılar. Dalga geçer gibi. Kullanmadığımız üründe bu sorunla karşılaştığımız bir markayla kullansak arızayla karşılaşsak hiç arkasında durmazlar. Bir markanın güvenirliği satış sonrası tutumlarıyla belli oluyor.

01 Ağustos 2023 09:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

Mehmet sonuçtan memnun

08 Ekim 2023 10:54
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Şarjlı Dikey Süpürge Çektiği Her Şeyi Geri Bırakıyor

Hacer
14 Eylül 2023 11:59
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
16 Nisan 2025 23:45
Bosch Unlimited 7 Süpürgede Kronik Eklem Sorunu
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Bosch Süpürge Arızalı Çıktı, Tamir Edilip Geri Verildi

Serkan
06 Mayıs 2025 13:28
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Cihat
02 Kasım 2024 22:10