Bosch Acil Çözüm Hak.

Bosch Acil Çözüm Hak.
Yeliz
19 Mayıs 2024 17:40

2023 yılı Ekim ayında Çatalca'daki Bosch bayisinden almış olduğumuz buzdolabı ile ilgili bir sorun yaşadık. Ürün teslimatı, evde bulunan yaşlı annem varken gerçekleştirilmiştir. Buzdolabımızın soğutma bölümünde yeterli soğutma olmadığını fark ettik ve müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdik. Bize iletilen ayarları yapmamıza rağmen sorun devam etti. 18/5/2024 tarihinde tekrar müşteri hizmetlerini arayarak aynı şikayeti ilettik. Aynı gün içinde saat 19:40 sularında servis gelerek buzdolabını inceledi ve bize parça değişikliği yapılması gerekebileceğini, salı gününe kadar dolabın fişinin çekilmesi ve kapaklarının açık bırakılması gerektiğini söyledi. Dünya markası Bosch'un bir müşteriyi 3 gün boyunca mağdur etmesi kabul edilemez. Evde yaşlı bireyler olduğundan ve ilaçların soğukta muhafaza edilmesi gerektiğinden dolayı durumun aciliyetini müşteri hizmetlerine bildirdim ancak geri dönüş alamadım. Bosch'tan acil bir çözüm bekliyoruz.

19 Mayıs 2024 17:54 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Gökhan
Gökhan

Soğutucu bölümünü colder yapın yani en soğuk dondurucu kısmını da 22 düzelir bir miktar.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 15:06
Bosch Marka Buzdolabı Ana Gövde Yamukluğu
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
07 Aralık 2024 23:12