Biga Bosch Bayi Turan Ticaret

Ümit
22 Haziran 2023 16:32

14 Mart 2023 tarihinde Biga Bosch bayi turan ticaretten Ocak, fırın, davlumbaz, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, kurutma makinesi ürünlerini parasını peşin ödeyerek aldım. Evimdeki tadilat nedeniyle ürünlerimi bir ay sonrasına getirir. Misiniz dediğimde tabi ki sorun olmaz denildi. Bir ayın sonunda bayi sahibi ş** bey ürünlerin bazıları eksik olduğunu söyledi. Diğerleri hazır dedi ve de seçimlerden sonra getirelim yoğunluk var denildi. Seçimler bitti telefonlara ilk başta cevap verdiler. Oyaladılar. Daha sonrasında telefonlara ve mesajlara cevap vermediler. En son haziran ayının ilk haftasında bulaşık çamaşır ve buzdolabı ürünlerini gönderdiler. Daha sonrasında diğer kalan ürünler ne zaman gelir dediğimde hep ötelendi. Seçmiş olduğum ürünler ya artık üretilmiyor yalanı yok lojistikten kaynaklanan yalanlardan bizi ötelediler ve seçmiş olduğum ürünlerden farklı ürün seçmek sorunda kaldım. Bayiye kalan ürünler hakkında bilgi almak için gittiğimde bazıları geldi, sadece fırın gelmedi denildi. Fırın hariç tüm ürünleri aracıma yükledim. Fırının geldiğini ve montajını bu cuma yani 23 Haziran tarihinde servis randevusu verildiğini söylediler. Servisi aradığımda ise böyle ürünün gelmediği hatta benim ürünümü başka bir müşteriye verdiklerini öğrendim. Sonuç olarak seçtiğim ürünlerin bazılarını alamadım kısacası paramla Rez'i-l oldum. Bosch gibi bir firmaya böyle bayilik verilmesin.

22 Haziran 2023 16:44 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Esra
02 Ağustos 2023 16:22

Hilal
12 Haziran 2023 15:30
Aysun sonuçtan çok memnun

Aysun
08 Ekim 2024 11:41
"Özür mahiyetinde küçük de olsa bir hediye göndererek gönül almayı bilmek çok güzel bu yüzden şikayetimi geri çekiyorum. Teşekkür ederim Bosch."
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
29 Mayıs 2023 10:44