Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 07:51

06/08/2024 günü Mersin Mezitli Bosch bayisinden KGP86FIC0N Serie 8 buzdolabı satın aldım. Yetkili servis elemanları 07/08/2024 günü saat 16:50 sıralarında ben evde yokken ürünü getirip kurulumunu yaparak oğluma teslim etmişler. Fişi takıp 2 saat sonra temizleyip kullanabilirsiniz diyerek ayrılmışlar. Eşim 2 saat sonra dolabı temizlediği esnada dolabın iç kısmındaki beyaz renkli bölümde ezilme ve kılcal çizikler olduğunu fark etmiş. Dolabı incelediğimizde dış kapaklarda da göçükler olduğunu gördük ve hemen hem bayiye hem de kurulumu yapan servis elemanlarına durumu aktardım. Servis kaydı açarak 08/08/2024 günü gelen servis görevlileri "Olur böyle şeyler, yenisini getirsek onda da vardır" diyerek evden ayrıldı. 444 63 33'ü arayarak Bosch genel merkezi ile yaptığım görüşme sonucunda da "Oğlunuz ürünü teslim almış, almasaydınız yapacak bir şey yok" şeklinde bilgilendirildim. Yarın Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

09 Ağustos 2024 09:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

09 Ağustos 2024 09:12

İletişime geçtim Taşkın bey isimli görevliniz ürünü teslim almışsınız almasaydınız dedi

29 Ocak 2025 13:38

Tüketici Hakem Heyeti lehime karar verdi ancak 6 ay geçti aradan 47600 TL ye aldığım buzdolabı bugün itibarıyla 78000₺ olmuş Bosch yetkilileri ile orta yolu bulmak; uzlaşmak istedim ancak yanaşmıyorlar mecburen ticaret mahkemesine başvuracağım

Bosch’tan İki Kez Hasarlı Ürün Ve Sonrasında Haksız Suçlama Mağduriyeti

Emel