Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
05 Ekim 2024 23:14

TCL ve BİM iş birliğinde ayıplı mal satışı
04.10.2024 tarihinde Seyitnizam BİM mağazasından TCL 55V6A model televizyon satın aldım. Mağaza personeline ürünü kendim açıp açamayacağımı sordum ve bana "çağrı merkezini arayıp bilgi verdikten sonra video çekerek açabilirsiniz. Daha önce bu şekilde ürünü kendi kuran müşterilerimiz var" bilgisini iletti. Video çekerek kutuyu açtığım esnada ekranda çatlak olduğunu tespit ettim ve çatlak sonucu ilgili marka TCL ile iletişime geçtiğimde "Biz bu şekilde bilgi vermiyoruz" diyerek yapacak bir şeylerinin olmadığını, satan mağaza ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler. BİM'e durumu anlattığımda yine yapacak bir şeylerinin olmadığını, "Biz size arayıp bilgi verdikten sonra açabilirsiniz" dedik dediler. Buraya kadar pekala fakat aldığım ürünün taşıma sorumluluğu bana veriliyor. Herhangi bir personel benimle gelmedi rica etsem de. Ürünü kendim açamayacağıma dair yazılı bir kaynak bulunmamakta. Ben ürünün reyona koyulduğu esnada kamera kayıtlarını ve ürünü aldığım esnada ürün üzerinde hasar mevcut olup olmadığına dair kamera kayıtlarını ilgili firmadan, BİM'den talep ediyorum. Ayıplı malı insanlara utanmadan nasıl sattıklarını merak ediyorum. Ben aldığım ürünü elbette açabilirim. Bir telefon aldığımda telefonu ben açıyorum yetkili servisle değil, tıraş makinesi aldığımda yetkili servisle açmıyorum. Satın aldığım ürünü elbette açabilirim. Konu ile ilgili TCL ve BİM'den mağduriyetimi gidermesini talep ediyorum.

05 Ekim 2024 23:09

TCL ve BİM işbirliğinde ayıplı mal satışı 04.10.2024 tarihinde BİM mağazasından satın aldığım TCL 55v6a model Televizyonun ekranında ürünü eve getirdiğimde ve video kaydı ile ürünü açtığımda çatlak olduğunu fark ettim TCL yi aradığımda yetkili servis desteğinde açmam gerektiğini yapacak bir şeylerinin olmadığını iletti BİM e sorduğumda kendim açtığım için ürün ile ilgili herhangi bir işlem yapamayacaklarını ilettiler ben bir ürün satın alıyorum ve bu ürünü elbette kendim açacağım bir telefon satın aldığımda yetkili servis benimle açmıyor bir tıraş makinesi aldığımda yetkili servis benimle açmıyor ben yetkili servis ile açacağıma dair bir imza veya beyanda bulunmadım farazi bir tavsiye üzerine param resmen alındı ve bana ayıplı ürün satıldı aldım ayıplı çıktı ve ilgili markalar kabul etmiyor BİM mağazasından ürünün reyona koyulduğu saat veya benim ürünü satın aldığım saatlerdeki kamera görüntüleri eşliğinde ürünün kusurunu teyit edip değişim yapmasını talep ediyorum.

İsmail sonucu yetersiz buldu

İsmail
11 Eylül 2024 23:36
BİM Uygulamasından TV Aldım, Almaz Olaydım, Ürün Ayıplı Ve Muhatap Yok

BİM Yasal İade Hakkımı Engelliyor!

Ozan
29 Temmuz 2025 13:29
Ersen sonuçtan çok memnun

Ersen
03 Şubat 2025 20:15
"Sorunu ilettikten 8 saat sonra dönüş yaptıkları, konuyla ilgilendikleri ve sorunu çözmek için özverili çalışmaları için ilgili arkadaşlara teşekkürler. Ancak mağaza çalışanları ve bölge müdürleri bu tür konularda sorun odaklı değil de çözüm odaklı olsalar ve olayı yokuşa sürmeseler dahada memnun oluruz. BİM in arkasında durduğu koşulsuz iade politikası için teşekkür ederim"
Bulanık Görüntüyle Hayal Kırıklığı: BİM'den İade Sorunu
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu TV İadesinde Zorluk Ve Yetersiz Destek

Arif
10 Mayıs 2025 13:26
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
05 Kasım 2024 21:35