Şahin sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 14:04

31 Aralık 2023 tarihinde Ankara Siteler Abüşra Bellona mağazasından 255.000 liralık bir alışveriş ile bir ev eşyası aldık. Mağaza personellerinin ilgisi ve alakası çok üst düzeyde herhangi bir sıkıntı sorun yaşamadık. Eşyaları aldıktan yaklaşık 1.5 ay sonra ancak eşyalar evimize geldi. Kurulumlar tamamlandıktan sonra kuruluma gelen görevliler gitti. Kurulumdan yaklaşık 10 gün sonra 32.328 TL'ye aldığımız Aden Plus köşe takiminin kurulum hatasından dolayı hiç olmadık yerlerinde açılmalar ve kırıklık olduğunu fark ettik. Hemen Urunu aldığım yeri aradığında beni servise yönlendirdiler servis ile görüşmemde ilk olarak bana 'sağa sola mi çektiniz ' diye saçma sapan bir cevap verildi sonuçta bu aldığım ürün ölene kadar aynı yerinde kalmayacak illaki temizlik için çekilecektir ama geldiğinden beri hiç elenmedi bile üzerinde bile oturma fırsatımız olmadı. Servis yetkilisi tarafından eve ustaları yönlendirme söylense de aradan gecen 2 hafta sonra Ankara nin göbeğinde ustalar ancak gelebildi. Araba sıkıntısı olduğu Yenimahalle bölgesi ne hafta 1-2 kere araç çıkarıldığı söylendi şanlı doğunun en ücra köşesinde bir ilde yaşıyoruz. Neyse kuruluma gelen ustalar özenli bir şekilde kirik olan parçaları götürdüler 28 Şubat tarihinde giden köşe takımım Bellona gibi bir büyük tarafından aradan neredeyse 1 ay geçmesine rağmen elimize ulaşmadı. Telefon ile irtibat kurduğumuzda sürekli fabrikadan parça gelecek fabrika gönderiyor bizlik sorun yok denilerek ötelendi. Bu durum artık canimi sıkmaya başladı. Turkiye Cumhuriyeti başkentinde kasası montaj hatasından dolayı kirik olan bir koltuk 1 ayda yapılamıyor mu? Bellona firmasi bu kadar mi eksik? Ya da ürünleri Bellona dan almak yerine mahallede bulunan en ufak bir sorunda hemen koşa kosa gelip yardımcı olacak Bellona'dan daha çok vatandaşa değer veren esnaftan mi almalıyız. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilip ürünümüzün bir an önce getirilmesini istiyorum. Ve Bellona dan bu saatten sonra tövbe ederek alışverişi kesiyoruz. Bu kadar sorumsuzluk olmaz.

03 Nisan 2024 14:14

1 ay geçmesine rağmen Ankara da Bellona kendi ustalarının beceriksizliği yüzünden kırılan koltuğumu getirmediler. Ekmek aslanın ağzında ama yetkililer sürekli fabrikaya suç atıyorlar bu saatten sonra kim isten çıkarılmış kim. Ortada kalmış umurumda değil. Ramazan ayında bu Bellona yüzünden 3 kere orucumu bozdum Allah'tan korkun! Urunu satarken kırk takla at sattıktan sonra servis konusunda müşteriye kırk takla attir. Yazıklar olsun! Hamile eşimle yerde oturuyoruz. Bu kadar rezillik bu kadar isine sahip çıkmayan insanlar görmedim. Haram olsun.

03 Nisan 2024 14:10

Süreç iyice uzadı hala koltuklarım gelmedi. Bunlar yüzünden 3 kere orucumu bozdum. İllallah ettim. Sakin bulaşmayın bu firmaya. Satış sonra çözüm yok. Terbiyesizler!

25 Mart 2024 14:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

25 Mart 2024 16:19

Cevap üzerinden 2 saat geçti henüz kimse iletişime geçmedi

26 Mart 2024 14:20

1 gün geçti hala arayan soran yok

27 Mart 2024 12:55

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

27 Mart 2024 13:10

Gerekli bilgi su şekilde "ürünün sorunlu kısımları hala fabrikadan gönderilmemiş" 27 gündür bekliyorum daha da bekleyin diyorlar. Bellona pişmanlıktır. Ben pişman oldum siz olmayın.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
16 Nisan 2024 12:23
Berat sonuçtan çok memnun

Berat
21 Eylül 2023 12:04
"Teşekkürler"
Bellona Eksik Ve Kusurlu Ürün Teslimatı
Şefika sonuçtan hiç memnun değil

Şefika
03 Haziran 2025 16:55
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'dan Aldığım Mobilyada Değişim Süreci Uzadı, Kimse İlgilenmiyor

27 Haziran 2025 21:09