Aysun sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 17:10

Mart ayında Bellona'dan 2 üçlü 2 tekli krem renkli orijinal kumaşından Sanvito koltuk takımı aldık. Daha bir on gün içerisinde sırt yastıklarında derin kırıklar şeklinde eski görüntüsü veren şekiller oluşmaya başladı ne yaptıysak düzelmiyor. Ters yüz ediyoruz. Bu sefer ters yöne kırılmalar oluyor. Oturduğumuz yerde kumaş dalgalanıyor bunu aldığımız firmaya bildirdik, kendi elemanları geldi. Haklısınız kumaş sorunlu Bellona servis yönlendireceğiz dediler, servis gelmediği halde gelip işlem yapmış ve her şey normalmiş raporu yazmış, biz buna anlam veremedik (bu belgeyi de ekliyorum) ne geldiler ne gördüler, aldığımız firma Bellona servis merkezine bildirdiğini söylese de hiçbir sonuç çıkmadı, bir daha da uğramadılar asıl servis hiç gelmedi evimize. Bizimle beraber aynı dönemde Sanvito alan iki öğretmen arkadaşımız daha oldu. Onlarda bu tip sıkıntılar yok, biz bir türlü sesimizi duyuramadık. Kurumsal bir marka olan Bellona'dan sesimizi duymasını ve sorunumuzu çözmesini bekliyoruz. İnanın misafir çağırmaya utanır olduk. Kırk yıllık koltuklardan daha eski deforme olmuş havası veriyor. Ayrıca sorun çözülemeyince yastıkları aldık. Aldığımız yere götürdük bizim sorunumuza bir çare bulmadıkları gibi bir de hakaret vari sözler işittik, kullanımdan kullanıma değişirmiş, biz öğretmeniz evde yokuz çocuklarım büyük ve odalarında çoğunlukla koltukların üzerinde akşamdan akşama oturuyoruz eşimle, koltukların bu hâli yüzünden misafir bile alamıyorum. Yani kalabalık ve hunharca bir kullanım yok yani kullanımdan kaynaklanan bir durum da yok adeta koltukları okşayarak oturuyoruz bozulmasınlar kırılmasınlar diye, gerekli fotoğraf ve belgeleri atacağım zaten gören herkes hak verecektir. Bellona gibi güvenilir bir bir kurumdan sorunumuzu acilinden çözmesini umuyorum, teşekkür ederim.

14 Temmuz 2023 17:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Temmuz 2023 09:47

27 Ocak 2024 14:07

Bir seneyi geçmesine rağmen hiçbir çözüm bulunamadı, yastıklar ilk bir haftada aldıkları kırışık görünümlerine aynen devam ediyorlar, servisçiler bizim yapacağımız hiçbir şey yok deyip gittiler anlayamadığım Bellona piyasaya süreceği koltuğun kumaşlarını denemeden geçirmeden mi imâl ediyor hâlâ kırış kırış kimse koltukların yeni olduğuna inanamıyor, eğer bir çözüm bulunmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğim bilginize

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
04 Mayıs 2024 10:00
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'nın El Dikişli Koltukları (! )

Zehra
23 Aralık 2023 23:53