Semanur sonuçtan çok memnun

Bellona Mavenna Yatak Odası Takımı Kusurlu!

19 Eylül 2023 16:37
Semanur'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”
18 Eylül 2023 15:30

Yaklaşık 1 yıl önce Mavenna yatak odası takımı aldık bu kaçıncı şikayet bilmiyorum ama borçla çok zorluklarla aldık düğün zamanı çok içini inceleme fırsatımız olması dıştan çok güzel görünüyordu. Çekmeceler ilk başlarda hiç açılmıyordu şimdi açılıyor ama tekrardan geriye geliyor en az 4-5 çekmece böyle. 2-3 defa geldiler yaptılar ama tekrardan aynı problem ilr karşı karşıya kaldık. Çekmeceler yarıya kadar açıldığını ve kullanışsız olduğunu dile getirdik bunun modelinin böyle olduğunu söyledi rayların an kalisziini kullandıkları çok belli e

19 Eylül 2023 16:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

21 Eylül 2023 14:28

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

28 Ekim 2023 12:05

Kaç gün oldu hala bir geri dönüş müdahale yok komidinlerin geri açılması geri gelmesi sebebiyle ayağımı ve elimi yaraladım. Neden hala sıkıntım çözülmüyor yani rayları değiştirmek bu kadar mı zor bir şey

28 Ekim 2023 12:09

%40 açılan komodinler yapmışsınız ve personeller bunu modeli böyle diyor. Müşteri memnuniyeti sizin için önemli değil mi Bellona... O kadar kullanışsız ki dıştan beğendik ama tam anlamıyla inceleyemedik. Çok kullanışsız raylr çok kalitesiz daha önce gelip bakıp inceleyen personeller çok ilgisizdi lütfen artık sesimi duyun bir çare bulun ya ray değişikliği yapılsın ya da komodin değişikliği lütfen

24 Kasım 2023 10:53

Teşekkürler

Ebru
Ebru

Geçen hafta aldım bu takımı henüz gelmedi sorununuz nasıl çözüldü acaba

Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'dan Aldığım Yatak Odası Takımı Sorunları Giderilmiyor

Abdulkadir
22 Aralık 2025 13:16
Bellona'dan Aldığım Yatak Odası Takımı Sorunları Giderilmiyor
Aliye sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Mavenna Çekmecelerde Tasarım Hatası: Kullanım Konforu Ve Güven Sarsıldı

Aliye