Servet sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 18:02

31-08-2013 tarihinde almış olduğumuz Bellona Henry Üçlü yataklı vizon koltuğumuz iki ay içinde bölgesel olarak soldu. Hiçbir Temizlik maddesi ve kimyasal kullanılmadığı halde ve müşteri ilişkileri gelip incelediğinde geri dönüş bile sağlanmadı. Bellona'nın sorunumu gidermesini istiyorum. Bellona kalitesine güvenerek aldığım bu ürün beni maalesef uzdu.

22 Şubat 2024 18:05 (Şikayetten 3 dakika sonra)

27 Şubat 2024 17:25

Tüketici hizmetleri yetkilisi aradı ancak henüz bir gelişme yok sorun çözülmedi. Gelen olmadı. Bekliyoruz.

28 Şubat 2024 15:24

Tekrar aranıp bir problem olmadığı ışıksal ya da kumaşta olabilecek bir durum olduğu tarafımıza bildirildi. Yani koca Bellona için iki metrelik kumaş hatası çözülemeyen bir durummuş. Malınızın arkasında duramadığınız için teşekkür ederiz. Bellona aslında güzel ürünler sattığı için almayı alışkanlık haline getirmstik. Demek ki yanılmışız.

28 Şubat 2024 15:26

03 Mart 2024 22:39

Şikayetimi ikinci ke yazmamın nedeni ilk şikayette 2013 olarak yanlışlıkla yazılan ürün satin alınma tarihi. Ürün aralık 2023 te alınmıştır. O yüzden iki ayda bu küçük çaplı koltuğun bir kismida solma mantıklı gelmedi. Neyse Bellona sorunu çözmek istemedi. Ya da çözemedi. Şimdilik böyle.

İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
23 Eylül 2023 15:26
"Problemim çözüldü hediye çekiniz için teşekkür ederim"
İlker sonuçtan memnun

İlker
09 Temmuz 2023 22:32
"Sorunum giderildiği için firmaya teşekkür ederim."
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Koltuk Takimi Vida Sorunu

Serpil
04 Temmuz 2024 14:39
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
05 Aralık 2023 23:38
Barış sonuçtan çok memnun

Barış
18 Ekim 2023 00:04
"Tuğçe hanım a teşekkürler"

Bellona Kategorileri