Fatih sonuçtan hiç memnun değil

İstanbulkart'ta Çifte Tahsilat Sorunu

İstanbulkart'ta Çifte Tahsilat Sorunu
08 Ekim 2024 15:23

İstanbulkart'ıma yüklediğim bakiye bekleyen talimat olarak dururken 14M hattına Yalıboyu durağından otobüse bindim. Kartı okuttuğumda arkadan 'talimat yükleniyor' şeklinde uzun süre bekletti. Arkadan tahsilat sesi de geldiği için bir şoföre bakıp 'talimatı yükleyemedi ama içerideki bakiyeden tahsil etti. Sanırım' dedim. Bir daha okutun dedi. Okutmadan önce tahsil edip etmediğini görmek için uygulamadan İstanbulkart uygulamasından kontrol ettiğinde işlem görünmediği için tekrar okuttum. 20₺ tahsil edince ikinci kez ödeme aldığını fark ettim ama şoförle münakaşa yaşamak istemeyip ses etmeyip 153'ü arayıp 63046641176 numaralı kayıt oluşturdum. Henüz bir dönüş olmadı. Bu şekilde bir sürü kişi farkında olmadan ekstra ödeme yapıyor olabilir diye farkındalık yaratmak için buradan da yazmak istedim. Uygulamanızı anlık olarak harcamaları gösterecek şekilde güncellemeniz lazım. Bu gibi durumlarda şoförün bakabileceği bir ekran da olması gerekir ( Belki vardı umurunda olmadı bilemiyorum)

09 Ekim 2024 08:22 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Fatih B. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Fatih
Fatih
09 Ekim 2024 14:56

Zaten kaydım var sizde dönüş olmadı hala burada da yazmışım okumadan otomatik cevabı yapıştırıyorsunuz oes

19 Aralık 2024 23:19
İstanbul Kart Uygulamasında Çifte Çekim Sorunu
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Aktarma Süresi Yanlış Hesaplandı, Haksız Ücret Kesildi

02 Haziran 2025 22:26

22 Ocak 2024 20:27

18 Aralık 2023 09:38
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

İstanbulkart Yanlış Anlaşılma Ve Haksız Ceza İsyanı

02 Aralık 2024 16:49