Murat sonuçtan hiç memnun değil

İstanbulkart Yükleme Talimatının Gerçekleşmemesi Sorunu

İstanbulkart Yükleme Talimatının Gerçekleşmemesi Sorunu
22 Kasım 2024 17:08

İyi Günler. İki gün önce iki adet 500 TL'lik İstanbulkart ulaşım bakiyesi yükledim. Web sayfalarında bekleyen talimat olarak hala durmaktadır. Otobüse kart basma yerinde kart bastım ancak bekleyen talimat yerine getirilmemiş ve eski bakiyeden devam etmektedir. Npc uyumlu telefonum yok ancak diğer yollarla da yüklenebiliyor. Talimatın bakiyeye dönüşmesini ve yanlışın düzeltilmesini talep ediyorum.

22 Kasım 2024 20:49

İyi günler. İki gün önce iki adet 500 TL'lik İstanbulkart ulaşım bakiyesi yükledim web sayfalarından bekleyen talimat olarak hala durmaktadır. Otobüse kart basma yerinde kart bastım ancak ancak talimat yerine getirilmemiş ve eski bakiyeden devam etmektedir. Npc uyumlu telefonum yok ancak diğer şekilde de yükleyebiliyor. Talimatın bakiyeye dönüşmesini ve yanlışın düzeltilmesini talep ediyorum.

25 Kasım 2024 09:09 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Murat K. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Murat
Murat
25 Kasım 2024 14:35

153 arandı çözüm bulunamadı.

İstanbulkart'a Yüklediğim Bakiye Kartıma Yansımadı, Çözüm Bekliyorum

30 Eylül 2025 16:59
istanbulkarta-yukledigim-bakiye-kartima-yansimadi-cozum-bekliyorum-2.jpg

26 Mayıs 2024 09:24
BELBİM (İstanbulkart) Yüklenmeye Bakiyenin Ödemesi Alındı

İstanbulkart Mobil Uygulamasında NFC İle İşlem Yapılamıyor, Müşteri Hizmetine Ulaşılamıyor

02 Ağustos 2025 22:05
istanbulkart-mobil-uygulamasinda-nfc-ile-islem-yapilamiyor-musteri-hizmetine-ulasilamiyor-1.jpg

BELBİM | İstanbulkart Kategorileri