26 Mayıs 2024 09:24

23 Mayıs 2024 tarihinde 2 adet İstanbul kartıma ilk defa telefondan dolum (yükleme) yaptım. Fakat sistem ilk denemede ödemeyi kabul etmedi ve işlem iptal oldu. Ben de tekrar yapmak zorunda kaldım. Sadece bir defa yükleme gerçekleşti fakat 26 Mayıs 2024 günü banka dekontuma baktığımda iki defa para çekilmiş. İki kart için de aynı durum geçerli, ancak kartlarıma baktığımda önceki bakiyeleri ile birlikte sadece bir defa dolum gerçekleşmiş. Belediyeden, 2 adet kartıma ikinci kez çektiği ve yüklemediği paramın iadesini istiyorum. Belediyede bu tür hatalar olursa biz kime güveneceğiz? Hatta 50 TL'lik yüklememde kabul edilmeyen talimat, bekleyen bir talimat olarak görünüyor fakat 2 kez çekim olmuş. Gerekli kontrollerin sağlanmasını ve ücret iademi talep ediyorum.

26 Mayıs 2024 09:23

23 Mayıs 2024 tarihinde sabah saatlerinde İstanbul kart uygulaması üzerinden telefondan 2 adet İstanbul kartıma yükleme yaptım. İki kartta da ilk yüklemede yükleme gerçekleşmedi sistem ve ekran kapandı hata verdi. Bende ikinci kez tekrar yükleme yaptım. Ve yükleme gerçekleşti. Fakat 26 Mayıs 2024 günü banka dekontumda fark ettim ki karta yüklenmeyen İki yüklememde gerçekleşmiş ve so ra dönüp tekrar kartlara baktım ikisi de sadece bir kez yüklenmiş ve bir tanesinde bekleyen talimat yazısı çıkmış İstanbul belediyesinden kontrolleri sağlayıp ücret iadesini vermelerini istiyorum. Zaten pahalı bir ulaşıma fazladan para ödemek istemiyorum.

yuklenmeye-bakiyenin-odemesi-alindi-2.jpg
27 Mayıs 2024 10:56 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Hilal D. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 12:43

02 Temmuz 2023 23:39