İstanbul Kart Mobil Onay Sorunları

23 Aralık 2024 11:353.027

Belbim İstanbul Kart mobil onay sürecinde yaşadığım sorunlar beni oldukça rahatsız etti. İstanbul Belediyesi'nden bir hizmet eksikliği daha: Dijital hesabınıza para yükleyebilirsiniz ama bu parayı karta aktaramazsınız. İBB neden onay almak için adresimi istiyor, kimlik kartımın ön ve arka yüzünü tarıyor ve yetmiyor yüz taraması yapacak? Hadi diyorsunuz, yapayım, fakat sistemleri arka yüz taramaya geldiğinde çalışmıyor. Yüklediğiniz ücret öylece duruyor. 153'ü aradığınızda buradan onay yapamıyoruz deniyor. Ne yapacağız? İstanbul Kart başvuru merkezine gidilecekmiş. Dijital kanallarda çok zayıfsınız. İstanbul'a hizmet bu mudur?

1 Destek
24 Aralık 2024 08:30 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Sinan N. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

İstanbulkart Hesap Onayı Mağduriyeti

26 Şubat 2024 10:0913.724

İstanbul kart uygulamasında ki paramı ne ibana çekebiliyorum ne de karta transfer yapabiliyorum. Hesap onayı istiyor. Ad...

İstanbulkart Hesap Onayı Mağduriyeti
6 Destek3 Yorum

Belbim Facia İnd. Kartınızı Kaybetmeyin

29 Mayıs 2024 22:1219.598

İstanbul kartımı kaybettim. 153'ü aradığımda başvuru merkezine gitmem söylendi, gittiğimde online işlem yapılabileceği b...

2 Destek

BELBİM (İstanbulkart) İBB 153 Çözüm Merkezi Aracılığıyla Çözemedik Buradan Ne Olacak Bakalım

13 Haziran 2024 16:244.101

İstanbul kartım kırıldı ve çalışmıyor. Buna istinaden https://bireysel.istanbulkart.istanbul/ sitesine giriş yapıp başvu...

Belbim | İstanbulkart Başvuru Süreci

Belbim |İstanbulkart Başvuru Süreci

Arzu
Belbim | İstanbulkart Çözüm Sunulamıyor!

Belbim |İstanbulkart Çözüm Sunulamıyor!

Burcu
Belbim | İstanbulkart Kargonun Hatası, Öğrenci Kartını Geri Yollayın Lütfen!

Belbim |İstanbulkart Kargonun Hatası, Öğrenci Kartını Geri Yollayın Lütfen!

Nurgül

Öne ÇıkanKonular