İstanbul Kart Mobil Onay Sorunları

23 Aralık 2024 11:35

Belbim İstanbul Kart mobil onay sürecinde yaşadığım sorunlar beni oldukça rahatsız etti. İstanbul Belediyesi'nden bir hizmet eksikliği daha: Dijital hesabınıza para yükleyebilirsiniz ama bu parayı karta aktaramazsınız. İBB neden onay almak için adresimi istiyor, kimlik kartımın ön ve arka yüzünü tarıyor ve yetmiyor yüz taraması yapacak? Hadi diyorsunuz, yapayım, fakat sistemleri arka yüz taramaya geldiğinde çalışmıyor. Yüklediğiniz ücret öylece duruyor. 153'ü aradığınızda buradan onay yapamıyoruz deniyor. Ne yapacağız? İstanbul Kart başvuru merkezine gidilecekmiş. Dijital kanallarda çok zayıfsınız. İstanbul'a hizmet bu mudur?

24 Aralık 2024 08:30 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Sinan N. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

İstanbulkart Hesap Onayı Mağduriyeti

26 Şubat 2024 10:09
İstanbulkart Hesap Onayı Mağduriyeti

Belbim Facia İnd. Kartınızı Kaybetmeyin

29 Mayıs 2024 22:12

İstanbul Kart Uygulamasında Sürekli Hata Ve Gereksiz Bilgi Talebi

31 Mart 2025 14:31

BELBİM (İstanbulkart) İBB 153 Çözüm Merkezi Aracılığıyla Çözemedik Buradan Ne Olacak Bakalım

13 Haziran 2024 16:24

BELBİM | İstanbulkart Kategorileri