BELBİM (İstanbulkart) İBB 153 Çözüm Merkezi Aracılığıyla Çözemedik Buradan Ne Olacak Bakalım

13 Haziran 2024 16:244.101

İstanbul kartım kırıldı ve çalışmıyor. Buna istinaden https://bireysel.istanbulkart.istanbul/ sitesine giriş yapıp başvuru yaptığımda, 'Kart başvurunuz olduğu için başvurunuz kabul edilmemiştir' yazısı çıkıyor. Başvurularıma bakıyorum, 2019 yılından kalma bir başvuru gözüküyor. Bunun kaldırılması için defalarca 153 şikayet hattına şikayette bulundum. Tam 10 kereden fazla 'Sorununuz çözüldü' diye İBB Çözüm Merkezi'nden mesaj geliyor. Tekrar başvuruyorum, yine aynı sorun. Videolu ve görselli şikayetimi belirtiyorum, 'Bakın izleyin' diyorum. Tekrar 'Sorununuz çözüldü' diye mesaj geliyor. Giriyorum, yok, yine aynı. Belbim, ufak bir sorunumuzu bile 1 aydır çözemiyor.

14 Haziran 2024 08:54 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Bilal K. Başvurunuz incelenmiş olup, 153 Çözüm Merkezinde konuya ilişkin oluşturulmuş bir başvuru kaydınızın olduğu tespit edilmiştir. Başvurunuz en kısa sürede çözümlenecek ve 153 Çözüm Merkezi tarafından ilgili çözüm açıklaması ile sizlerle paylaşılacaktır. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi,

İstanbul Kart Mobil Onay Sorunları

23 Aralık 2024 11:353.027

Belbim İstanbul Kart mobil onay sürecinde yaşadığım sorunlar beni oldukça rahatsız etti. İstanbul Belediyesi'nden bir hi...

1 Destek

BELBİM (İstanbulkart) Öğrenci Akbili Başvurusu Yapamıyorum (İBB Çözüm Merkezi İlgilenmiyor )

12 Eylül 2023 16:567.307

21.08.2023 Tarihinde Öğrenci Akbili çıkarmak için 153 beyaz masayı aradım. Https://bireysel. İstanbulkart. İstanbul/ adr...

Belbim Facia İnd. Kartınızı Kaybetmeyin

29 Mayıs 2024 22:1219.598

İstanbul kartımı kaybettim. 153'ü aradığımda başvuru merkezine gitmem söylendi, gittiğimde online işlem yapılabileceği b...

2 Destek

Belbim | İstanbulkart Başvuru Süreci

Belbim |İstanbulkart Başvuru Süreci

Arzu
Belbim | İstanbulkart Çözüm Sunulamıyor!

Belbim |İstanbulkart Çözüm Sunulamıyor!

Burcu
Belbim | İstanbulkart Kargonun Hatası, Öğrenci Kartını Geri Yollayın Lütfen!

Belbim |İstanbulkart Kargonun Hatası, Öğrenci Kartını Geri Yollayın Lütfen!

Nurgül

Öne ÇıkanKonular