BELBİM (İstanbulkart) İBB Bozulan İstanbul Kartın Parasını Vermiyor İnsanları Mağdur Ediyor

02 Nisan 2024 19:31

İstanbul kartım manyetik arızası verdi ve çalışmadı. İnsanlık hali cüzdanımı da evde unutmuşum ve cebimde sadece 100 TL var. Kartımdaki bakiyeyi dijital hesaba aktarmaya çalıştığımda sistem hata veriyor. Yeni bir İstanbul kart aldım 100 tamamını aldı 70 TL boş karta sayıp 30 geri vermedi karta yükledi. Bu kartı da kişiselleştirdim ve süper bir şey oldu bozulan karttaki parayı buraya da aktarıyorum. Dakikalarca İBB 153 ile görüştüm sadece merkezlerden aktarım yapılır diyorlar. Diyorum ki param yok Çayırova dayım Kartala geçin orada aktarım yapılır. Defalarca param olmadığını söylesem de bir şey yapamayacaklarını söylediler 5 parasız kaldım saçma sapan yerde. Şimdi de okudum gidip aktarım yapmazsam içindeki paranın üzerine konuyormuş İBB. Benim merkeze vs gidecek zamanım yok paramın yeni kartıma aktarılmasını talep ediyorum. İnsanları yarı yolda bırakıp mağdur etmediğiniz iyi bir gelecek dilerim.

03 Nisan 2024 08:16 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Deniz O. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

03 Nisan 2024 08:40

Bomboş hazır ileti 153 çözüm bulabilsem zaten buraya yazmam en temizi CİMER.

31 Aralık 2024 11:28

Cevap yok gelişme yok umurlarında değil

İstanbul Kart Mobil Onay Sorunları

23 Aralık 2024 11:35

02 Nisan 2024 10:42
Cem sonuçtan hiç memnun değil

İstanbulkart Dijital Hesap Onay Sorunu Ve Bakiye İadesi Talebi

07 Haziran 2025 23:17