Nazlı sonuçtan çok memnun

Haksız Kart Kullanım Ücreti Mağduriyeti

28 Aralık 2024 14:30

Anne kartımı kaybettiğim için, usulsüz kullanımdan dolayı kapatılmış. İkinci kez usulsüz kullanım bedeli olarak 15.000 (on beş bin) lira istiyorlar. Başkasının usulsüz kullanımı nedeniyle bana ödetmek istediğiniz 15.000 lirayı kabul etmiyorum. Bu mağduriyetime derhal çözüm bulmanızı istiyorum. Asgari ücretin 17.000 lira olduğu bir düzende, 15.000 lira olan cezayı ödetmek vatandaşı zor durumda bırakmaktır.

30 Aralık 2024 08:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Nazlı K. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

30 Aralık 2024 17:42

Belbim olarak yaptığınız bu açıklama sadece oyalamak maksatlıdır. Çözüme dair hiçbir adımınız yok. Mağdur etmeye devam ediyorsunuz

01 Ocak 2025 13:02

İbb Belbim vatandaşa hizmet etmek yerine zor duruma sokuyor

Murat

Nazli hanim bu 16 bin tl yi kart cikarirkenmi İstiyorlar yoksa ödeme emrimi geliyor

2 kez mi yakalandı kartınız. Sadece cikarirkenmi İstiyorlar bunu

Nazlı

Kartımı düşürdüğüm için evet başkası tarafından kullanılan kartın cezasını ne yazık ki kart sahibine 16 bin tl olarak ödetiyorlar.

16 Mart 2024 10:25
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 19:24

BELBİM | İstanbulkart Kategorileri