Belbim (İstanbulkart) Uygulaması Hesabımı Onaylamıyor

30 Nisan 2024 13:153.192

İstanbulkart hesabımı onaylatmak istiyorum; ancak onaylanmıyor. Cihaz bilgilerimi sıfırladılar. Defalarca arayıp durumu bildirdim. Beş kez hesabımı ve cihaz bilgilerimi sıfırladılar, yine de sorun çözülmedi. Sürekli aynı hatayı alıyorum. Bununla ilgili kayıt oluşturdum ancak cihaz bilgilerimi tekrar sıfırlamışlar. Sıfırlama işlemi sorunumu çözmüyor, bunu da bildirdim. Acilen yardımcı olmanızı bekliyorum. Hesabımda kullanmadığım bakiye bulunmakta. Aldığım hata ise 'Hesabı Onayla' butonuna bastığımda 'Cihazını değiştirdiğin için cihazın hesabın ile eşleşmedi. Hesabını tekrar kullanabilmek için cihaz değişikliğini alo 153'ü arayarak bildir.' yazısı çıkıyor.

2 Destek
2 Mayıs 2024 08:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Mehmet Y. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

İstanbulkart Uygulamasında Hesap Onayı Ve Destek Hattı Sorunu

14 Temmuz 2025 23:093.301

İstanbul kart uygulamasında hesabımı onaylayamıyorum. Bu hatayı veriyor. 153e bağlanılmıyor bu nasıl bir sistem Cihazı...

Cihaz Değişikliği Sonrası İstanbulkart Uygulamasına Erişemiyorum

23 Temmuz 2025 11:321.110

"Sorunum giderildi, teşekkür ederim."

İstanbulkart Cihaz Eşleşme Sorunu Ve Ulaşılamayan Destek Hattı

11 Şubat 2025 13:21380

"Teşekkürle birlikte, sistemin geliştirilmesi gereken yanları olduğunu düşünüyorum. 1- Telefon değişiminde, zaten otomatik tanıyor olmalı veya bireysel tanımlama yapabilmeliyiz. 2- Cevap verilmeyen bir müşteri hizmetleri numarası olması anlamsız. O zaman çözüm için "sikayetvar.com"a yazın diyebilirsiniz. En büyük teşekkürüm "sikayetvar.com"a'dır. Sayenizde birçok konumu olumlu sonuçlandırdım."

İstanbulkart Cihaz Eşleşme Sorunu Ve Ulaşılamayan Destek Hattı

Tümünü Gör
Belbim | İstanbulkart Uygulamasına Giriş Yapamıyorum

Belbim |İstanbulkart Uygulamasına Giriş Yapamıyorum

İrem
Belbim | İstanbulkart Cihaz Eşleşmeme Sorunu!

Belbim |İstanbulkart Cihaz Eşleşmeme Sorunu!

Kayra
Belbim | İstanbulkart Cihaz Eşleşme Sorunu!

Belbim |İstanbulkart Cihaz Eşleşme Sorunu!

Ege
Belbim | İstanbulkart Mobil Giriş Engeli

Belbim |İstanbulkart Mobil Giriş Engeli

Belbim | İstanbulkart Cihaz Eşleşmedi Hatası!

Belbim |İstanbulkart Cihaz Eşleşmedi Hatası!

Anılcan
Belbim | İstanbulkart Uygulaması Açılmıyor