Beko Yetkili Servisinin Üslup Sorunu

Berat
14 Aralık 2023 12:38

Beko markasından 29.11.2023 tarihinde satın aldığım KM 90 model kurutma makinesi, ilk kurulumdan itibaren yoğun bir cızırtı yaparak çalışmaktaydı. Bu sebeple 02.12.2023 tarihinde servis talebinde bulundum. Servis ekipleri geldiğinde, cihazın tamirini yapmak yerine parçalarını çıkardılar. Sorun devam edince, tekrar servis çağırarak değişim talebinde bulundum. Ancak Çerkezköy yetkili servisinden T***** isimli bir çalışan, değişim yapılamayacağını, yapılırsa ürünün kendilerine fatura edileceğini, Beko'nun kurumsal kimliğine yakışmayan bir üslupla iletti. Sorunun devam ettiğini ısrarla belirtmeme rağmen, bana sanki incelemeye gelmiş gibi 'sizin böyle bir sorununuz yok' diyerek durumu geçiştirdi ve telefonu yüzüme kapattı. Ben de bunun üzerine tekrar aradım ve telefonu yüzüme nasıl kapatabileceğini sordum. O ise 'hayır, kapamadım, siz bana iyi günler dilediniz, ben de size iyi günler diledim' diyerek konuyu saptırmaya başladı. Ses kaydının alındığını belirterek şikayetimi ilgili yerlere ileteceğimi söyledim. Aynı gün içinde servisten yeni bir teknisyen yönlendirildi. Ancak teknisyen geldiğinde makine sorunsuz çalışıyordu ve bir arıza tespit edemedi. Bana gerekli bilgilendirmeleri yaptıktan sonra ayrıldı. Bu teknisyene teşekkür ederim ancak Çerkezköy yetkili servisindeki T***** hanımın tutumu, Beko'nun kurumsal kimliğini temsil etmeye uygun değildi. Bu durumu Beko'ya ilettim fakat herhangi bir geri dönüş alamadım. Bu platform üzerinden de durumu bildirmek istiyorum.

Berat
14 Aralık 2023 14:20

Düzeltme yapmam gerekiyor ilk servis çağırdığımda tamir değil değişim talep etmiştim. O kısmı hatalı söylemişim

14 Aralık 2023 14:50 (Şikayetten 2 saat sonra)

Senay
15 Şubat 2024 20:47

Mevlut
11 Haziran 2024 22:25
Angel sonuçtan hiç memnun değil

Angel
22 Ocak 13:49
Çamaşır Kurutma Makinesi Sorunları Ve Servis Deneyimi
Çamaşır Kurutma Makinesi Sorunları Ve Servis Deneyimi
Birsu sonuçtan memnun

Birsu
22 Kasım 2023 11:09
"Çok fazla müşteri hizmetleriyle görüştüm. Çözüm odaklı ilerlediler fakat kurulum süreci fazlasıyla uzadı. Kurulum için gelen servis numaram olmayan bir numara ile iletişime geçtiği için işler karıştı. O numaranın nasıl sisteme benim adıma işlendiği ise muamma ama sorunum çözüldü. O yüzden memnunum teşekkürler"
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesi Sürekli Arızalı, Sorunlar Çözülemiyor Ve Mağduriyet Giderilmiyor

Mert
05 Kasım 22:55