Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Soğutma Sorunu Ve Garanti Problemi

15 Ağustos 2024 13:19

Satın aldığımız Beko marka buzdolabında yaşadığımız sorun yüzünden değişim yapılmıştı. Tarafımıza teslim edilen yeni ürünün ise hazirandan beri soğutucu kısmı verimli soğutma yapmıyor. Özellikle üst rafa koyduğumuz ürünler 2-3 gün içerisinde bozuluyor. İlk olarak Kurban Bayramı tatilinden eve döndüğümüzde elektrik sigortasının attığını fark ettik. Sigortayı kaldırıp buzdolabını çalıştırdık fakat eskisi gibi soğutmadı. Tekrar şehir dışına çıkmamız gerektiğinden daha fazla gözlemleme şansımız olmadı. Eve döndüğümüzde aynı durumla karşı karşıyayız. Buzdolabı soğutmuyor ve bu arada garanti kapsamı dışına çıkmış olduğu söyleniyor. Beko firması, garanti kapsamındayken arıza göstermiş olan ürününün arkasında durmuyor. Üstelik markanın en pahalı ürünlerinden birinden bahsediyorum. O kadar yüksek fiyata sattığınız ürünler daha garantisi bitmeden çöp.

15 Ağustos 2024 15:44 (Şikayetten 2 saat sonra)
21 Ağustos 2024 11:48

Aynen dediğiniz gibi bana ulaştınız fakat sorunumuz çözülmedi. Edirne Yetkili Servis sorumluluğu Merkeze atmaya çalışıyor merkez de yetkili servise. Müşteri hizmetlerinden aradığımda durumun takipçisi olunacağı istifade edildi, müşteri memnuniyeti adına bize yardımcı olunacağı belirtildi. Sonrasında ne bana ne de servise bir dönüş yapılmadı. Bugün servis randevum vardı kimseye net bir bilgi verilmediği için iptal etmek zorunda kaldım. Çünkü gelip benden servis ücreti isteyecekler ve ben garanti kapsamında işlem yapılmasını talep ediyorum.

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
20 Kasım 2023 13:30

Elif
18 Temmuz 2024 12:38
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Beko Her Eve Lazım!

Hakan
17 Ağustos 2024 18:29
Beko Her Eve Lazım!
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
08 Ekim 2024 17:35
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
06 Temmuz 2023 14:29